Vörös hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon kevés a vörös hajú fiú (természetes), de rá kell jöjjek, hogy a természetes vörös csajokból is nagyon kevés lenne.
Lehetséges, hogy a vörös hajúakon belül kevesebb a fiú mint a lány?
Amúgy én is vörös vagyok, 16/F
2017. júl. 18. 00:14
31/40 anonim válasza:
24 es vagyok, nekem általános iskolában az arcomon sok szeplő volt, de az idő múltával az arcomról teljesen eltűntek, a vállaimon viszont megmaradtak, igaz, azok több durva leégés után alakultak ki.
33/40 anonim válasza:
Utálom a vörös hajú embereket.
34/40 A kérdező kommentje:
Egyel ez előtti válaszoló - megkérdezhetem, hogy miből fakad ez az utálat?
2017. szept. 16. 16:26
35/40 anonim válasza:
33-as utáld csak őket, téged minősít, hogy olyasvalamiért gyűlölsz valakit, amiről nem tehet. Én meg az aljas, k@..g embereket utálom.
36/40 anonim válasza:
Egészségedre!
Nekem is tetszenek a vörösek.
A vörös haj gyakoriságáról Európában már csináltak térképet. Valahol ott van az még mindig az Európai subredditen. Pontosan ott, UK-ben a leggyakoribb.
38/40 anonim válasza:
#37 Ha gondolod, itt vagyok. 22/F
39/40 A kérdező kommentje:
#37 Ha gondolod én is :D
16/f
2018. jan. 5. 17:13
40/40 anonim válasza:
Uh tudom,hogy nagyon régi már ez a kérdés,de csak,hogy tudjátok,ti vörösek is ugyanolyan csodásak vagytok és gyönyörűek. Ne rejtegessétek magatokat és ne törődjetek azokkal,akik csúfolnak titeket.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!