Vörös hajú fiúk?
Azt vettem észre, hogy nagyon kevés a vörös hajú fiú (természetes), de rá kell jöjjek, hogy a természetes vörös csajokból is nagyon kevés lenne.
Lehetséges, hogy a vörös hajúakon belül kevesebb a fiú mint a lány?
Amúgy én is vörös vagyok, 16/F
Akkor tényleg nagyon kevesen vagyunk.... :D
Szóval akkor több a természetes vörös lány mint fiú?
Nem, nagyjából 50-50 %-nak kellene lennie. A vörös hajért felelős gének nem nemi kromoszómán vannak. Habár meg kell jegyezni, a mechanizmus nem ismert minden részletében.
Igazán ismerni egy vöröset se ismerek (csak magamat), de látásból (szomszéd, évfolyamtárs, meg ilyenek)két lányt és három fiút ismerek. Szerintem nem feltétlen lehet megállapítani, ha valaki festett vörös, persze a nagy részét ki lehet szűrni. Az se egyértelmű, hol van a vörös határa. Valaki simán rámondja valamilyen hajszínre, amire én nem mondanám. Talán ha csak a gyerekeket kezdenéd figyelni, az jobb mintavételezés lenne (ott nincs festett). Csak hát így meg még kevesebb emberről van szó, szóval az meg azért rossz minta.
Hát igen, ez az.... Ha csak a gyerekeket figyelem, akkor az nem lesz jó számadat, mert kevés van belőlük.... Főleg vörös hajú....
Nehéz megállapítni ezt a dolgot, mert kevesen vagyunk ahoz, hogy ki lehessen mondani az arányt.
Én inkább fiúkat ismerek vörös hajjal, érdekes :D
Lányok gyakran festik vörösre a hajukat, és ha az illető fehér bőrű, sokszor nem is tűnik fel hogy ez most igazi-e vagy sem, talán ezért tűnik többnek.
Amúgy én még azt a zöld szem- vörös haj kombót nem láttam élőben :D Az összes vöröskének akit ismerek barna szeme van
Aha, értem 18-as...
17-es; igen a leggyakoribb a barna szem vöröseknél, a második "leggyakoribb" (marha ritka) a zöld szem - vörös haj, és a legeslegritkább a kék szem vörös haj, én így tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!