21/27 anonim válasza:
22 vagyok és 16-nak néznek sokszor
22/27 anonim válasza:
Én 66 éves vagyok, de két napot letagadhatnék belőle. Sokan mondják, hogy pár nappal fiatalabbnak látszom a koromnál.
24/27 anonim válasza:
Én max feltagadhatom :D
17 leszek hó végén, szóval 16 éves létemre 20, de minimum 18-nak tippelnek. Voltam már 22 is, az meglepett.
16/L
25/27 anonim válasza:
Elôzô vagyok, hozzáteszem, nem sminkelek sok kortársammal ellentétben. A rövid haj ,,öregíthet" talán, vagy nem tudom. Meg a magasságom :DD
26/27 anonim válasza:
4-5-öt átlagban, de volt már, aki 18-nak nézett. :D
F29
27/27 anonim válasza:
Bajszom és szakállam eltüntetném akkor olyan 18-19 körülinek kinéznék szerintem, mondjuk így meg inkább tippelnek 28-30 körülinek, pedig 25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!