Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan oldjam fel kéne egy csel?

Hogyan oldjam fel kéne egy csel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a történet lényege: egy férfiismerősöm több vita után letiltott -régen pár voltunk, majd rossz viszonnyá fajult-..; szóval letiltott minden felületről mert idegesítettem mondta is hogy "innen is ha tovább idegesítesz" ...fel akart jelenteni, megvádolt megcsalással- mindkettőről kiderült a hiba bizony az ő készülékében van......; legutóbb szomorúnak tűnt amikor fél mondatot odabökött...hozzáteszem én is mondtam olyat nem keressen...bár aztán kibékültünk úgy éreztem, tudtunk normálisan beszélni..-...

szóval úgy érzem ő talán beszélne mégis...de nagyon sok durva dolgot vágtunk egymás fejéhez...nem durván, de fájó volt...

Mit tennétek? Tiszteletben tartom hónapok óta nem kerestem , de tartozna úgy érzem /mondjuk tartozik is...../ ill.egy többéves ismeretségnek nem ez a módja hogy lezárjuk!?

Aki menni akar azt hagyni kell akkor is ha legutóbb még "imádott" -igaz részegen.:D..... pedig részeg ember megmondja az igazat..:(

De tényleg muszáj eltűrnöm hogy lábtörlő legyek..?

Atomot nem dobhatok rá, sajnos. Más ötlet? Köszönöm előre is, nem a miért érdekel hanem a megoldás...! Kell lennie megoldásnak!!!?

Üdv.

2017. júl. 17. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A megoldást alighanem te fogod tudni összerakni a fejedben; mert ha jól értelmezem, ő már régen otthagyott (letiltott), szóval nem vagy többé a lábtörlője. Innentől kezdve nem kell a lezáráshoz két ember, csupán az, hogy lélekben te el tudd engedni a múltat. Mégis, el akarod őt érni. De miért? (Sajnos nem megkerülhető a kérdés, persze nem nekem fontos a válasz, hanem saját magadnak.)

Azt várod, hogy bocsánatot kérjen? Nem érdemes attól függővé tenni a hangulatodat, hogy ő éppen mit lép (ha egyáltalán lép valamit). Így lényegében alárendeled magad az ő döntésének (alias befekszel alá lábtörlőnek).

Vagy bosszút akarsz állni? (Az atom tényleg kicsit erős lenne.) Ez is hasonló szitu, elégtételt vársz, a gond megint az, hogy tőle várod, de ő nem biztos, hogy megadja a kárt a kárörömhöz.

"pedig részeg ember megmondja az igazat.."

Hát, hát... de akkor mi tartotta vissza attól, hogy józanul is megtegye? Nekem úgy fest, hogy "se veled sem nélküled" állapotban vagy. Haragszol rá, de azért felhozod az enyhítő körülményeket. Nagyobb harcot vívsz saját magaddal, mint vele.

2017. júl. 17. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg magammal vívom a harcot és lassan felőröl mert negyedik hónapja!! Tényleg, józanul pont az ellenkezőjét mondja...! Igazad van..Sosem voltam aki ölbe tett kézzel várja a sültgalambot nem az én stílusom:D

Köszönöm a választ, elgondolkodtató minden sorod, hátha valamire jutok bár már egyre jobban kezdem elfeledni:(

Talán tényleg csak az idő rá a gyógyír!

2017. júl. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!