Ti cikinek tartjátok, hogyha nem sminkelek?
Én néha sminkelek-néha nem.
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki nem sminkel, inkább legyél természetes, mint 2 kg vakolatos.
Üdv.:15/l
Nem, egy 14 éves lánynak főleg felesleges sminkelni.
Mikor ennyi idős voltam, én se tudtam elviselni az alapozót, és szükségét se láttam annak, hogy bármit takargassak vagy kiemeljek. Ma viszont már olyan elengedhetetlen dolog nálam, mint a fogmosás. De szvsz nem baj, ha valaki nem "szokik" rá.
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha vki nem sminkel, nem igémytelenség és mindenki azt csinál a testével, amit akar, de amit itt összehordtál a sminkelésről, hát az elég röhejes :D.
Én 18 éves korom óta sminkelek, és most, 10 év múlva is szép a bőröm, és sok nem sminkelő társamnak olyan a bőre, mintha 20 évvel idősebb lenne. Ez leginkább arcápolás és genetika kérdése, meg azé, hogy ne a leggagyibb cuccot használja az ember és rendesen lemossa a sminket magáról minden nap. És emellett azért költök sokat könyvekre is... mintha a kettő kizárná egymást.
Amúgy meg miért probléma az, ha nem a 100%-ig valós arcomat mutatom? Nem a csalás a célom, hanem hogy én jobban érezzem magam (genetikailag olyan karikás a szemem, hogyha nincs alatta korrektor, akkor tuti, hogy legalább egy ember odajön hozzám, hogy miért vagyok beteg...) és nekem a smink egyfajta kreatív platform, művészet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!