Az miért van, hogy amennyiben kommentet írok gyakorin, sosem hagyják szó nélkül? Ekkora jelenség lennék?
Figyelt kérdés
De komolyan. Más hozzászólásához nem nagyon fűznek semmit sem, mindig engem szólítanak meg, pedig szerintem semmi különöset nem írok, nem provokálok, nem vagyok zseni sem.2017. júl. 17. 12:02
11/12 Clay Morrow válasza:
Ennyire azért ne élj álomvilágba, ez nem egy teljesítmény.
12/12 anonim válasza:
"Pont azért nem linkelek, mert logikus vagyok. Azon kezdenétek el csámcsogni, hogy miket írtam, mekkora gyökér vagyok, stb. Ismerem a GyK-tábort, túlságosan is..."
Semmi logikus nincs abban, hogy olyannal kapcsolatban kérdezel, amit meg sem mutatsz nekünk. Így mégis, hogy válaszoljunk rá? Te hogy döntöd el, hogy tetszik e a macskám színe, ha még nem is láttad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!