Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyen lenne, hogy nem...

Szégyen lenne, hogy nem sportolok?

Figyelt kérdés

A környezetemben majdnem mindenki űz valamiféle sportot, csak én nem. Emiatt sokszor kiközösítenek, nevetség tárgyává tesznek,hiszen a testalkatom sem túl sportos.

Mit csináljak?

2017. júl. 13. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
addig gyúrjál meg sportoljál amig fiatal vagy, késöbb munka mellett már erre nem lesz energiád, viszont hatalmas hátrány az életben a szr test.
2017. júl. 13. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyen, a te döntésed, hogy hogy akarsz élni. a túlzott elhízást én igénytelenségnek tartom, ha nem valami betegség miatt, hanem lusta egészségtelen életmódnak tudható be. De nem muszáj mindenkinek kigyúrt állatnak lennie, amit a versenyeken lát az ember, az nem fedi a valóságot. mármint egy átlagember soha nem lesz olyan mint ők, mégis "mindenki" őket akarja utánozni. nekik olyan a genetikájuk és erre szentelték az életüket. és kokszolnak orrba szájba.

Mint mondtam, nem gáz, de érdemes lenne sportolnod, mert kitartásra ösztönöz, rengeteg lelki erőt ad azon felül, hogy erősíti a szervezeted és fittebb leszel tőle. Szerintem egy aktív sportoló a magánéletében és karrier szempontjából is könnyebben sikeres lesz, mert ezekben az esetekben ugyanúgy mint a sportban amit űz, célok vannak, amiket kitűz maga elé és addig nem áll le amíg el nem éri. Ne mások miatt kezdd el, csakis magad miatt

2017. júl. 13. 22:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs semmilyen sport, ami számomra szimpatikus lenne, illetve van egy, de azt is max hobbi szinten űzném, és nem engedhetem meg anyagilag.

A testalkatom pedig nem mindegy?

2017. júl. 13. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:

ha nem vagy egészségtelenül túlsúlyos, akkor semmi gond nincs vele, illetve ha jól érzed magad a bőrödben...

annak mi értelme van, hogy mások elvárása miatt elmész valamit sportolni, de magadtól nem is tennéd, mert nem érdekel, nem köt le.

valóban van rengeteg birka mostanság, akik divatból eljárnak kondiba, focizni meg egyéb népszerűnek mondott sportágakat űzni.

főleg a csajok. legtöbbjüknek sem feleslegük nincs, sem bármiféle problémájuk a vonalaikkal, mégis mennek a konditerembe meg a futópályára, persze annyi történik, hogy 15-20 perc edzés, maradék fél óra meg a tükörben szelfizés...de elkanyarodtam a témától...ne azért sportolj, hogy másoknak megfelelj, ez a lényeg.

2017. júl. 13. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
1. Ez hülyeség, munka mellett is lehet sportolni.
2017. júl. 13. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok, amúgy igen, ez csak kifogás, hogy munka mellett nem lehet..csak akarni kell. Ezek szerint csak a munkanélküli tanulatlan emberek sportolnak? :D Amúgy kérdező...én futok, bringázok, edzek, igaz hogy az edzést nem veszem olyan komolyan, hogy számolgassam a grammokat kajában meg nem követek profi edzésterveket, verseny szinten meg semmit nem művelnék, még ha képes is lennék rá akkor se. Az már inkább mindig a pénzről szól és sajnos sokszor a doppingszerekről, ami elszomorító főleg amatőr szinten. A sport nem azt jelenti, hogy kötelezően versenyezned kell a legdrágább felszerelést megvéve. Azt te döntöd el, hogy mivel éred be. Lehet venni 100ezerért is biciklit például, meg lehet venni 4 millióért is.
2017. júl. 13. 22:58
 7/12 A kérdező kommentje:
6os, de ez drága sport sajna.
2017. júl. 13. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
6. "és sajnos sokszor a doppingszerekről" Nincs versenyzés doppingszerek nélkül, de semmilyen sportban.
2017. júl. 13. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Relatív mi a szégyen. Az ismeretségi, baráti körödtől függ. Nem jó kilógni a sorból. Ha ők mind sportosak, akkor 2 lehetőséged van. Keresel magadnak más társaságot, vagy elkezdesz te is sportolni.
2017. júl. 14. 07:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Dehogy szégyen! Nem kell mindenkinek kigyúrtnak lennie! Azt csináld, amit szeretsz, ne másokat utánozz!
2017. júl. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!