Mit csináljak, ha rettegek kimenni utcára mert félek, hogy belémhajt egy kocsi?
Ezért nem kell annyit tv-zni, és olvasni a híreket, mert DIREKT ez a célja a médiának, a FÉLELEMKELTÉS!!! És ez, jelen esetben, be is bizonyosult.
Ne vonzd be saját magadnak azt, amit nem szeretnél. Ha folyton erre összpontosítasz, akkor csak idő kérdése, és tényleg el fog csapni téged egy autó.
Egyébként kérdésem: jó félelemben élni?
Én nem attól félek, hogy terrorista az, aki el akar ütni, hanem mondjuk egy ember akinek rossz napja volt.. esetleg ittas.. vagy valami rosszakaróm.. főleg amikor olyan utcákon megyek ahol csak én sétálok és kamerák sincsenek. Elképzelem utána, hogy mennyire fájna, hogy leszakadna a lábam
A terroristás dolgok csak azért hoztam fel, mert ez ehhez köthető, mert előtte is féltem, hogy elüt a kocsi, de most még jobban, de nem attól félek, hogy terrortámadás. Kocsiba se szeretek ülni, mert félek az ütközéstől. Buszon érzem magam a legjobban.
"vagy valami rosszakaróm.. "
Hát, akinek ennyi rosszakarója van, hogy minden autó elől elugrik, az jobb is ha félti az életét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!