Miért mindig a nőknek van igazuk?
Szerintem sok férfi társamat sújtja az a probléma, hogy bármiről is van szó, a nők tévedhetetlenek, mindig, mindenben igazuk van.
Ha nincs igazuk, akkor keresnek valami kibúvót, hogy legyen. Ha nincs kibúvó, akkor szimplán egy fsz vagy.
Miért mindig a nőknek van igazuk?
Miért nem tudják beismerni, ha valamivel kapcsolatban a férfinak van igaza?
Miért mi vagyunk a szarok, ha elvárnánk, hogy a nők megértsenek minket, vagy beismerjék, hogy tévedtek?
Miért várják el, hogy a férfi ismerje be, hogy köcsög volt, amiért egyáltalán vitába szállt?
#12: maga a probléma, akár rólam van szó, akár másról, ezt nem lehet nem általánosítani, mert a nők 90%-a ilyen. Ismerem a saját környezetemet is.
Csak most épp elmondtam az én szemszögemet is, de ezzel nem vagyok egyedül. Ez általános probléma a nőkkel kapcsolatosan, még ha nem is mindegyikre egytől-egyig igaz.
Attól függ... miről vitatkoztok?
Mert ha tényekről, akkor könnyű bebizonyítani, hogy neked van igazad. Mondjuk ő azt állítja, hogy Magyarországon többen élnek, mint Japánban, te meg az ellenkezőjét, akkor számokkal alá tudod támasztani, hogy ő téved, és neked van igazad.
De ha arról vitatkoztok, hogy melyik a legszebb szín, a kék vagy a piros, és szerinted a kék, szerinte meg a piros... na ott nem lehet igazságot tenni, mert mindkettőtöknek a saját igaza az igaz, a másiké meg a hamis. Szóval ilyen esetben (amikor véleményekről van szó, nem számszerűsíthető tényekről) nyilván nem fog engedni a saját igazából!
De nem is értem, miért várnád el tőle. Gondolom, te sem engedsz a sajátodból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!