Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet megszivatni egy...

Hogyan lehet megszivatni egy nőcsábászt?

Figyelt kérdés
Ha van egy férfi, aki minden nőre rá akar mászni, és kiszemelt magának. Arra gondoltam, valahogy megkéne szivatni. Ötletek?

2017. júl. 10. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik buszsofőr mutatott egy képet a munkatársáról, ki volt bilincselve az ágyhoz gatyában. Néhány sofőr sok lányt szokott fűzni. Ez a sofőr is sok nőt fűzött. Az egyik áldozat tudta, hogy sok nője van ezért levetkőztette és kikötözte az ágyhoz majd lefotózta és szétküldte a nőknek meg pár sofőrnek is. Ez elég durva szivatás. Gondoltam elmesélem.
2017. júl. 11. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Áldozat? Öhm... Miféle áldozat az, aki önként fekszik a másik ágyába?
2017. júl. 13. 01:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Istenem, valóban ne hívjuk már "áldozatnak", mert ez elég erős csúsztatás.

Felnőtt nőkről beszélünk, akik önként másznak bele más férfi ágyába, aki történetesen nem a párjuk, hanem egy férfi,a ki fűzi őket.

Engem is próbál fűzögetni egy ilyen rendesen, aki ugyanez a csajozós típus, akkor is barátnője volt, most is van épp barátnője, mégis ahányszor találkozunk rám van állva, és úgy viselkedik, mintha szingli lenne. (Számomra még meglepőbb, hogy más is tudja, hogy van nője, de nem zavartatja magát, hogy flörtöljön és rámenős ugyanúgy)

DE! Eszembe nem jut haragudni, vagy bosszút állni ezért.

Engem pl nem sikerült megdugnia, pedig a tudtomra adta már párszor ezt a szándékát.

Aki egy ilyen pasival összejön, az mégis mire számít?

Igazából még akkor sem tudnék haragudni, ha lefeküdnék vele, mert teljesen tisztába lennék vele, hogy mire megy ki a játék. (Másrészt nem vagyok annyira gyökér sem, hogy ilyen típusú férfival tervezzek komolyabban akármit is egy dugásnál max, aki a saját nője mellett is így viselkedik).

Szóval hadd ne kelljen már sajnálni szegény nőket, akik szabad akaratukból bemásznak az ilyennek az ágyába. Én pl nem tettem, de ha megtenném sem számítanék esküvőre vagy normális kapcsolatra. Ez röhejes. :D

Nem tudom, mi játszódik le a fejedben, de nem te vagy a bosszúálló, hogy neked ez enne a végezted, hogy bosszúból megdugasd magad az összes pasival, aki csak dugni akar.

Akit hajt a vére, az nem fog megváltozni. Sem a szerelem/más nő kedvéért, sem egy szívatás kedvéért. Lényegében csak magadat szívatod. (És továbbra sem tudom sajnálni azt, aki lefekszik egy ilyennel. Tízen évesen még oké naivnak lenni, de húszon évesen már tessék tudni, mire fogsz számítani, és nem megsértődni, ha lefekszel valakivel és utána le sem tojja a fejed.

26N

2017. aug. 5. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha választani kellene h ki a rosszabb ember, aki sok nőt akar ágyba vinni vagy aki azzal tölti a szabad idejét h h károsíthatna meg valakit aki mint kiderült neki nem is ártott, hát had ne mondjam h sztem ki dögöljön meg. :)

Az h neked ez nem tetszik hát... Nekem sem tetszik sok minden, mégsem az a napi programom h kitaláljam h h ártsak másoknak. Taps.

2017. aug. 5. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!