Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme a Pride-nak?

Mi értelme a Pride-nak?

Figyelt kérdés

2017. júl. 10. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Őszintén nem tudom, szerintem egy egészséges magabiztos identitású férfinak vagy nőnek, legyen az hetero, meleg, tanszi vagy tudom is én mik vannak még, nem kell felvonulnia, hogy mindenki orra alá dörgölje...

Egy bi.

2017. júl. 10. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Figyelemfelkeltés, megbotránkoztatás.... Undoríró. Ok, vannak ilyenek, de ne reklámozzák, vagy ne így.
2017. júl. 10. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
1# vagyok, szerintem nem megbotránkoztatás, egyszerű provokálás.
2017. júl. 10. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Semmi. Mindenesetre gyártja a homofóbokat. Régen én is ezért voltam az.

18f

2017. júl. 10. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:
28%

Ország függő. Egy holland kultúrában ahol az ilyen szintű extraverzió elfogadott egy szimpla karnevál, aminek a nemi diverzitás a tematikája.

Magyarország viszont nem Hollandia ls Budapest nem Amszterdam. Itt az ilyen jellegű felvonulások célja egyrészt a konzervatív többségi társadalommal szembeni polgárpukkasztás valamint a libsi pártok politikai tőke kovácsolása. Amit valójában elér az pedig az, hogy a melegeket tényleg beteg abberrált állatoknak fogja tartani a társadalom.

2017. júl. 10. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
2017. júl. 12. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!