Mit tennél, ha a másik nem tagjaként ébrednél fel reggel?
Oké, tényleg látszik, hogy szünetel az oktatási rendszer, de ez most nagyon érdekel :D
Szóval mit reagálnál, és hogyan kezelnéd azt, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy férfi helyett nő vagy/ nő helyett férfi vagy?
18/L
Az egyik kezemmel megfognám a mellemet, a másikra ráülnék.
42/F
Leszbikus vagyok... szerinted mit csinálnék?
Annyi muffost tömnék meg, hogy felvennének a rekordok könyvébe.
Reménykednék, hogy anyámtól véletlenül maradt itt egy melltartó.
Lebaltáznám magam, hogy milyen pocsékul főzök.
Kitakarítanám a szobámat (bár lehet, hogy ez költői túlzás).
Viszont megdicsérném magam, hogy a számítógépes mappáim milyen glédában állnak.
Megnézném magam a tükörben, és ha ne adjisten tetszene a látvány, azt mondanám, de jó, hogy tizenöt éve nem vágom a hajam.
Ugyanígy hálát adnék az égnek, amiért szinte csak uniszex ruháim vannak.
A pincében tisztára törölném a borosüvegeket.
"Tételezzük fel, hogy egy napig tartana az egész."
Másnap megkéselném magam a borosüveges akciómért.
Ja, és mindenek előtt imádkoznék, hogy az az egy nap ne a piros-zászlós legyen.
Amúgy nagyon nem lepődnék meg. Párszor álmodtam már olyat, hogy ellenkező nemű vagyok. Valahogy sikerült hamar túllépni a csodálkozáson, aztán tettem azt, amit máskor. Persze az álombeli tudat eltér az ébrenlétitől, ott valahogy könnyű ráhangolódni a dolgok képlékenységére. Valószínűleg várnám mikor ébredek fel, aztán mire ocsúdok, már le is ment a nap. És akkor el is könyvelem intenzív álomnak, hiába nem volt az.
attól függ,hogy tartós vagy átmeneti állapot lenne.
ha átmeneti mondjuk 24 óra,akkor egész napos rabló hadjáratot indítanék és az elkövetett tettekért a körözés egy magas szép nőre szólna,én meg másnap visszaváltozva számolnám otthon a pénz,meg elmosnám a késem,tudva hogy soha nem fognak el és nem tudnak azonosítani.
szóval kb mystiqe üzemmód.
20:25...Ezen sírok :D
21:38...Most hogy mondod tényleg ez lenne a leghasznosabb ötlet.
Ja, csak egy napra???
Visszafeküdnék aludni, és végre jól kipihenném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!