Miért csinálja ezt a nyugdíjasok többsége?
Nem tudom, nekem is elegem van belőle. A sulimhoz a temető mellett visz a busz, reggel fél nyolckor tele van kiskapával, virággal, gereblyével utazó idősekkel a busz, és a nagy iskolatáskákra, a sok gyerekre vannak kiakadva. Könyörgöm, fél órát kellett volna várni még otthon, és akkor egy majdnem üres buszon utazhatott volna végig.
Engem egyszer fel is állítottak a helyemről. Azért ültem le, mert egy sportsérülés miatt rossz volt a térdem, a nadrág alatt szorítót viseltem. Nem hitték el, addig piszkáltak, míg felálltam. Szerintük aki 17 éves, annak sose lenne szabad ülni, mert a fiatalok mind makkegészségesek ugyebár.
Nálunk mehetnének másik busszal is, de direkt, már csak azért is!
Remélem én nem ilyen megkeseredett vén majom leszek :D
Bár már most látszik a korosztályból, hogy ki lesz ilyen.
Nálunk az egyik útvonalon az egyetemi busz a temetőt érintve megy a kampuszra. És van troli, ami kifejezetten a temetőig megy direkt, nem megy ki az egyetemig, és a saját szememmel láttam, hogy a velem váró nénikék nem szálltak fel a temetőig menő trolira, hanem majd az egyetem felé induló, temetőt érintő buszra másztak fel (a temetőnél leszálltak...) persze egy halom egyetemistával együtt, aztán meg vergődtek, hogy sokan vagyunk, nem fér el a virág, összetörik, hogy rakják így fel a sírra.
Nem vagyok nyugdíjas szidó, de ez mondjuk felb-szott :D
"hogy a velem váró nénikék nem szálltak fel a temetőig menő trolira, hanem majd az egyetem felé induló, temetőt érintő buszra másztak fel"
Én nem tudom, hogy lehet valaki ekkora segg :D
Nekem is napi kedvenceim a mama tankos öregek.
Legutóbb is felszáll 4-6-os villamosra, és haláli nyugalommal megáll tankostul a villamos ajtajában. Senki se ki se be. Mikor egy fiatal lány rá szólt hogy legyen szíves bentebb menni, akkor vissza kiabált a néni hogy "NYUGHASS" mint valami kutyának. Komolyan mondom szívem szerint felrúgtam volna, akármennyire is öreg volt.
Másik típus aki meg se várja hogy leszállj, tolakodik ezerrel felfele. Majd amikor megpróbálod átverekedni magad rajtuk, hogy leszállhass, akkor jön a "BIZTOS EZ IS VIDÉKI" szöveg.
Vagy szintén napi szinten utazott a szomszéd néni is, mindig boldogan újságolta hogy utazik mert az Újpesti vásárcsarnokba vagy tököm tudja hol akciós most a répa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!