Miért van ennyi "páva" ennyi írni nem tudó "divatos" tizenéves?
Figyelt kérdés
Sokszor voltam már kiközösítve, csak mert nekem nincs felnyalt hajam, nem írogatok szíveket fiúknak, nem beszélek "szleng"-ben és nem hordok fekete cicanadrágot fehér edzőcipővel meg fila táskával stb...Semmi egyéniség, mind ugyanúgy néz ki, ugyanúgy gondolkodik és úgyan úgy egyik se tud normálisan írni.Szerintetek én vagyok a rossz, hogy ezt nem tudom elviselni, és távolról kerülöm mint az ebolát? 16/f2017. júl. 6. 15:23
11/14 anonim válasza:
Kérdező! Konkrétan olvasd el, amit írtál! És vedd észre, hogy mit is utálsz! Gyűlölöd azokat, akik fekete cicanadrágon hordanak fehér edzőcipővel! Te akkor mennyivel vagy különb? Te is gyűlölködsz, csak te a másik oldalon! Miért kéne a "páwákat" gyűlölnöd? Mit ártottak neked? Kérdező, legyél kedves és jólelkű! Ahelyett, hogy kedves lennél, te is beállsz gyűlölködni? Felfogod, hogy te azért gyűlölöd őket, mert követik a divatot? Mikor a gonoszságnak semmi köze ehhez?
12/14 anonim válasza:
Tisztelt páwák! Vagy bárki, akinek van ilyen ismerőse! Ne haragudjatok a "páwa" kifejezésért, magam sem tudom, hogy ezt most gúnyból mondják, vagy sem! nem tudom, de én szívemből mondom, hogy nem akarok gúnyolódni veletek! Ti se tegyétek ezt senkivel! Kérlek szépen ne tegyétek! legyetek jók és rendesek! A gyűlölködéstől távol álljon a szívetek, nem csak azért, mert rossz, ha ti felétek gyűlölködnek, hanem mert a gyűlölködés még nagyobb gyűlölködésnek ad utat! Kérlek, legyetek jók, akik melegnek csúfolnak titeket, ne is vegyetek róla tudomást! Ne utáljatok senkit, ne haragudjatok senkire! A kérdezőre se! Nem vagytok rosszak, ne hagyjátok, hogy bárki is elhitesse ezt veletek! Viselkedjetek át jól, elfogadóan, békeszeretően, legyetek készek a jóra, legyetek segítőkészek! A kérdező sem rossz, de látjátok milyen, ha valakit a harag és a gyűlölet vezérel! Ha kedvesek vagytok, és ellenségesek veletek, ne ijedjetek meg! Legyetek jók, kedvese, és segítőkészek továbbra is! Hassatok a körülöttetek lévő emberekre szívből jövő kedvességetekkel, hogy ők is jók lehessenek!
13/14 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,ha esetleg elolvastad amit írtam, konkrétan az első mondatban leírtam, miért nem szeretem őket :)
2017. júl. 7. 00:35
14/14 anonim válasza:
Te konkrétan gyűlölöd őket, ez miért szebb viselkedés? #11 és #12-ben mindent leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!