Miért van az hogy akárhol is él az ember, akinek pénze van teljesebb is az élete?
Megnéztem ezt az orosz facebook hasonmását a vkontakte-ot és kifejezetten szegény régiókban hogyan lehet az hogy nagy fekete terepjáróval fényképezték, anyós ülésen pisztoly van lefényképezve stb, én értem hogy az ilyenek nem dolgoznak műszakban, meg könnyű belekeveredni a rosszba, de kiszállni nehezebb, viszont ha ezt hasonlítjuk össze a nagyon komoly emberekkel, ismert személyekkel akkor ugyanezen a szálon fut a kettő.
Egyik oldal sem erőlteti meg magát, jut ideje sok mindenre, van pénze, amire szüksége van megveszi legyen az egy több milliós autó.
Lehet nem ide tartozik de van ez a mercedes-es ember aki a megállóban elsodort egy srácot aki helyszínen meghalt, és csak egy szabálysértés indult ellene, azóta is ugyanúgy él, pedig az ilyet helyszínen elviszik és ki sem engedik, más esetben kommandósok törnek rá éjszaka, ez is mi ha nem a pénz hatalma?
Én mikor tudnék lefizetni 170 ezres fizetésből, egy város rendőrkapitányát ha gyorshajtásért el is kapnak bevisznek, félóra után már jöhetek is ki egy viszlát-al.
Nagy közhely és klisé, de a pénz nem minden.
Nekem mindenem megvan, még sincs semmim. Szeret a család, szüleim, tesóim, de mégsem vagyok úgy igazán boldog. Tárgyi dolgok már régen nem tesznek boldoggá. Nemhiába mondják, hogy egészen addig érdekel a pénz, amíg nincs. Nos ez tényleg igaz. Nem azt mondom, hogy a falat is húszezressel tapétázták. Nem kell túlzásba esni.
Most írhatjátok, hogy én könnyen beszélek, blabla. Higgyétek el, szívesen elcserélném a pénzt boldogságra. Az egészségről meg még nem is beszélünk, mert ugye egy rákos beteg is, hiába gazdag, ha nem tud a pénzével ebben az esetben mit kezdeni...
#7 persze, csak ha gazdagon vannak barátaid, azoknak 99%-a a pénzedért jópofizik veled. Ha egy vasad nem lenne, szóba se állnának veled.
Na ilyen "barátokból" nem kérek, köpönyegforgató nyomoroncok, forduljanak fel mind 1 szálig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!