Mi a véleményetek Dr. Csókay Andrásról?
Figyelt kérdés
Pontosabban arról, hogy orvosként ennyire Istenhívő, és erről számtalan előadást is tart.2017. júl. 2. 22:16
1/2 anonim válasza:
Jó dolog. Nem a szél hordta össze a tudását, hanem ő maga. És kitől kapta a talentumot ehhez? Istentől. Papp Lajos szívsebész professzor hasonló. Ugye nem azt akarod mondani, hogy ezzel ártanak valakinek? Csókaynak nem rég halt meg a 10 éves fia, ha jól tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem olyan rég halt meg a fia, gondoltam is rá, hogy talán azért lett ennyire hívő. Bár nem tudom, hogy előtte mennyire volt az, azt elmondta, hogy volt időszaka, amikor teljesen elhagyta a hite. Azt hiszem, 25 évig tartott nála az az időszak.
2017. júl. 2. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!