Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek ilyen embereket?...

Ismertek ilyen embereket? Szerintetek miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, ő korán reggel ad nekem egy időjárás jelentést pl, de van, hogy csak azt meséli el, hogy aludt, és az éjjel mennyire zavarta a vihar, most épp hány fok van, mit főzött, milyen ruhát mosott össze mivel, leírja éppen mije fáj , mik a problémái (azokról nagyon szeret beszélni, alapvetően egy negatív személyiség, mert mikor eltörött a lába, nem volt olyan nap, hogy ne panaszkodott volna üzenetbe arról, hogy ő mennyire rosszul van, naponta többször is írt róla, és képed küldött róla ).

Képes rám írni csak azzal, hogy fáj a feje, vagy tikkel a szeme , mennyire jóllakott ?!

Nektek van ilyen emberetek a környezetetekben ?

Nem rohadt idegesítő? Akárhányszor szóltam neki, hogy szerintem csak szerinte olyan nagy újdonság leírni, hogy tikkel a szeme, vagy viszket a gipsz alatt a lába, ettől igazából senki nem jön lázba.

De ugyanúgy mintha kb értelmi fogyatékos lenne, mindennap eljátssza , hogy valamilyen témát megragadva irkáljon az embernek, ha épp nem tikkel a szeme, akkor elégette a nyelvét..

2017. júl. 2. 12:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem vettél részt a rosszindulatú kibeszélős kigúnyolós játékába. Kérlek te is hass rá, ne csak ő rád. Indítsd el jó irányba, legyél felé, rendkívül szelíd és türelmes, érd el, hogy a jelenlegi személyisége megváltozzon.
2017. júl. 2. 19:09
 22/23 A kérdező kommentje:
Hát ha találkozunk szólni szoktam neki, de ő ilyen természet, mindig is ilyen volt, sajnos az embereket csak kis esetben lehet megváltoztatni.
2017. júl. 2. 19:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen, mert alapból kerülöm az ilyen személyiségű embereket.
2017. júl. 2. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!