Nem gondolkodtatok el még ezen?
Nekem erről az ízléstelen, minőségtelen, túl sok, tetoválásfajták jutottak eszembe.
Egyébként azért a nő a szebbik nem, mert nekik van szépségversenyük, egyértelmű nem? :D
Gondolkodtam már rajta. Igazából nagyon elkeserítő, hogy a mai világban az a természetes ami a természetellenes. Elfogadott, megszokott, és az fucsa, ha valaki nem festi magát. A társadalom egy felszínes része elítélni, lenézi azokat, akik natúrban élnek.
A smink/tetoválas ezy kifejezőeszköz sokak szerint, de nem tudom. Mint egy hamis tükör, álarc, önbecsapás. Főleg a sminkre gondolok. És túlságosan is beleivódott az emberekbe.
Na, mert Charlie reggelente csodaszép. Még napközben sem.
Nekem 3 kollégám, köztük egy nő is mondta, hogy milyen szép a bőröm, milyen normális vagyok, hogy nem sminkelek... mikor soha nem láttak smink nélkül.
Mindenki a vakolatra gondol, aki kritizál, nem veti bele magát a témába, hogy mi, merre, hány. Csak nem tetszik neki, hogy az emberek nem úgy viselkednek, ahogy ő akarja.
Mellesleg mindig volt smink. Nézz utána a történetének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!