Miért szeretnek egyesek igénytelenül, retekben élni?
Szerintem csak a pénznek van szaga és a városban minden pénz mocskosul bűzlik s ez zavarja egyesek-irigyek szimatát:D
Azért nevetséges vagy, mert neked ez nem tetszik ő maradjon otthon:DDD
Te meg lehet bűzlesz a kölnitől-parfümtől, akkor te is maradj már otthon, mert én meg azt utálom jobban;)
Az ilyen "emberek" miatt, mint te, én sem fürdenék le 1 hónapig is akár, hogy ki se mozduljon a kalitkájából-minden értelemben kalitka;)
Tanulj toleranciát és megértést vagy legalább használd azt a borsót a fejedben, de az biztos, hogy eljön a te időd is egyszer ( na jó-talán ), hogy nem akarsz hüle pitákat vagy palikat felszedni vagy egyszerűen nem látod értelmét, hogy kivakszold magad minden nap...élnél te a vadnyugaton-időkben, ahol évente fürödtek bár szerintem agyonlőttek volna, ha ránéznek fanyargó fejedre születésed után:DDDD
Tényleg sok ilyen ember van, no és férfi egyaránt. :( társuk az hiztos hogy nincs , vagy ha van az is ugyan olyan. :(
Ahol dolgozom ott is van ilyen, persze a dezodor az megy, de zuhany nélkül természetesen.
Lusták az emberek egy része , vagy spórolnak, de inkább az első. Szerintem.
Gondolom, ezt látják otthon... sok ember van úgy vele, hogy az igényesség az cicomázkodás és felesleges pénzköltés. Aki meg ilyen szülő alatt nő fel, annak ez lesz a normális, és ha nem szólnak be neki tinikorában, eszébe se jut, hogy ami szaga van attól, hogy max. heti 1x fürdik, az nem normális, kellemes.
Mondjuk ami engem leginkább el szokott gondolkodtatni, az az, amikor vkinek friss műkörme van meg festett haja, de amúgy meg baromira nem ad magára, és full kosz az arca, durva a bőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!