Félreértés ne essék! Én nem akarok füvet vásárolni!!! Csak multkor odajött hozzám a buszon egy ilyen elég szétesett, csöves kinézetű csávó árulni és természetesen nem vettem... Viszont elgondolkoztam, hiszen a füvet rengeteg egyetemista és értelmiségi is fogyasztja, de nem hinném hogy Ők képesek lennének ilyen emberektől venni.
Hogy miért éri meg?? Szívtál már cigit vagy van olyan aki dohányzik, vagy ittál már valamilyen szeszt, kávét vagy teát?? Na, és jó érzés volt. Valami ilyesmi a fű is de az idővel az elszívás után még jobb is, sőt jabban is tudszkoncentrálni, lazább leszel, vidámabb leszel, ráadásul ez még lehet hogy tiltott de viszont nem pusztítja az agysejteket, "nem" károsít (legalább is nem annyira mint pl.: Technocol, vagy kokain, és nem is esel ki tőle, és max annyira kábít mint eg cigi de annál sokkal jobb érzés.
2019. nov. 25. 20:51
12/30 anonim válasza:
Mindenki szívjon minél többet! Kanadában is legális, és beválik, lehet az utcán is szívni, és senkit se érdekel! Szóval a kérdezőnek üzenem, hogy ne kérdezgessen fä$zságokat, hanem tépjen be azonnal
2020. febr. 24. 19:17
13/30 anonim válasza:
aki nem füvezik az be kaphasa
2020. febr. 24. 19:17
14/30 anonim válasza:
Ez a kereskedelem érdekes dolog.. általában ismerős ismerőse.. mert egyik fél sem akar lebukni.. ezek a nem hivatalos dilerek..van náluk ez, az.. de nem komoly, és sértésnek veszi, ha dilernek hivod.. :-) magának vesz, de picivel többet... aztán vannak a hivatásos emberek, akiket piacokon piacok előtt sétáló utcán látsz.kinai,afgán, koreai.. ezzel foglalkoznak...majd...stricik, prostik.. ezek bármit beszereznek.. viszont figyelhető személyek.. ( bár nem figyelik őket) este parkolóban gyülekező fiatalok stb.. ezek az emberek megismerik egymást.. ne akarj közéjük tartozni.. mire eljutsz odáig, hogy jó a cucc, és biztonságos.. addigra már függő vagy.. hacsak nem a szüleid, tesód , anno óvodás társ árul.. ezeket az embereket évekig tartó operatív nyomozás során megfigyelik, keresik.. ha épp nincs szerencséd, az első adagot veszed és mehetsz tárgyalásra.. ami elég ciki, ha amúgy rendes életet élsz.. :-)
2021. jan. 3. 18:13
15/30 anonim válasza:
Sziasztok,
Tudom, gáz itt kérdezni, és régebbi poszt már... Én igazából csak "kocadohányos" vagyok, 1-2 havonta szoktam (értelmiségi munkát végzem, szükségem van az agyamra, de nem akarok kiégni, és alkoholista sem lenni)! Szóval valaki tudja, hogy Pesten hol, vagy milyen formában tudok venni? - lehetőség szerint megbízható forrásból? Ha valaki tud ötletet adni, kérem írjon PM-et (nem érdekel a neved, és a diszkréció adott, és elvárt! :D )
2021. szept. 11. 01:20
16/30 anonim válasza:
Szabolcs megyében keresek jó minőségűt. Még Debrecen is belefér csak minőségi legyen. Írj privátba, megadom a számom és megdumáljuk.
2021. nov. 28. 13:48
17/30 anonim válasza:
Én pedig győr területén. Istenem, szívás a magyar politika >.>
2022. júl. 4. 08:20
18/30 anonim válasza:
Szintén szabolcs megye
2022. júl. 26. 00:01
19/30 anonim válasza:
Ha valaki még rátalál erre a kérdésre nekem is írhat, Békés megye lehetőleg 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!