Hisztek a végzetben?
Néhány napja furán érzem magam, leírhatatlan, körülbelül egy hete tart. Megváltozott a gondolat világom, olyan emberekkel találkoztam, akik még olyanokat is mondtak, amik nekem is mostanában megfordultak a fejemben és régi ismerősökkel nem is eggyel, hanem nagyon sokkal egy olyan helyen, amiről nem is kellet volna, hogy tudjanak. Most össze is rendeztem a szobámat, ilyen rend soha nem volt odabenn, rengeteg rongyot kidobtam.
Holnap megyek megint egy összejövetelre, nagyon fura előérzetem van, nem akarok vezetni se pedig mindig szívesen vezetek. Ma kimentem a temetőbe is a papához és a mamához, nagyon szomorú voltam, pedig soha nem vagyok az. Valami változás történt, érzem, körül vesz, mint egy rossz szellem a mesékben és ez soha nem fordult velem elő eddigi életemben.
Sors nem létezik, ellenben lehetségességek azok igen.
Sors=Eleve elrendelés. De ilyen nincs!
Ha azt hiszed a dolgok aszerint vannak, ahogyan te valasztod az utad, az csak azert van, mert a sors ugy is oda vezet, ahol kell lenned, csak te dontod el, hogy melyik utad valasztod, azt ahol vegig szenvedsz mindent vagy a konnyebbik utat.:D
A sors fonalai vegtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!