Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek a végzetben?

Hisztek a végzetben?

Figyelt kérdés

Néhány napja furán érzem magam, leírhatatlan, körülbelül egy hete tart. Megváltozott a gondolat világom, olyan emberekkel találkoztam, akik még olyanokat is mondtak, amik nekem is mostanában megfordultak a fejemben és régi ismerősökkel nem is eggyel, hanem nagyon sokkal egy olyan helyen, amiről nem is kellet volna, hogy tudjanak. Most össze is rendeztem a szobámat, ilyen rend soha nem volt odabenn, rengeteg rongyot kidobtam.

Holnap megyek megint egy összejövetelre, nagyon fura előérzetem van, nem akarok vezetni se pedig mindig szívesen vezetek. Ma kimentem a temetőbe is a papához és a mamához, nagyon szomorú voltam, pedig soha nem vagyok az. Valami változás történt, érzem, körül vesz, mint egy rossz szellem a mesékben és ez soha nem fordult velem elő eddigi életemben.

2017. jún. 30. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt sorsnak hivjak, amikor az eleted megvaltozik, te mindig eszreveheted az apro jeleket, altalaban az eleted egy uj korszakba lep, es mindig olyan embereket kuld neked, akik segitenek ezt a helyzetet atveszelni, vagy akiktol jelenlegi helyzetedben sokat tanulhatsz.
2017. jún. 30. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem irni, en hiszek a sorsban, mert szamtalanszor talalkoztam vele, es eszmeletlen mire kepes.:)
2017. jún. 30. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Sors nem létezik, ellenben lehetségességek azok igen.

Sors=Eleve elrendelés. De ilyen nincs!

2017. jún. 30. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Mibol gondolod, hogy nincs?:D
2017. jún. 30. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha azt hiszed a dolgok aszerint vannak, ahogyan te valasztod az utad, az csak azert van, mert a sors ugy is oda vezet, ahol kell lenned, csak te dontod el, hogy melyik utad valasztod, azt ahol vegig szenvedsz mindent vagy a konnyebbik utat.:D

A sors fonalai vegtelenek.

2017. jún. 30. 22:54
 6/6 SirMoook ***** válasza:
Kicsit hiszek a sorsban is, meg kicsit abban is, hogy néha nem kell elfogadni amit ad, hanem tenni kell azért, hogy máshogy legyen.
2017. júl. 1. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!