Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hisztek a vegzetben?

Ti hisztek a vegzetben?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem ezt, mert van egy pasi aki mar 2 eve nagyon tetszik, nem annyira kozeli baratok is vagyunk, de valahogy mindig akkor tunik fel az eletemben, amikor mar tovabb lepnek nagy nehezen.

Most is peldaul 3 honapja nem lattam, csak e-mailt valtottunk, de azt se irt mar 6 hete, enn meg ugy dontottem, hogy regisztralok egy tarskeresore, mert nem varhatok orokke ra, (tudja, hogy kedvelem, meg mielott kiakadnatok)

Es ma volt az elso randim egy kedves, szimpatikus sraccal, erre megjelent ott o is, nem szokott odajarni. Es orult nekem, beszelgettunk kicsit, meg italt is akart nekem venni.

En meg ott alltam a randis pasim meg o kozotte.

Tudom, hogy bunko modon viselkedtem a masikkal, de nem ez a kerdes!

Hanem hogy hisztek e a vegzetben, mert ez a pasi tenyleg 'nem hagyja', hogy elfelejtsem.

2014. febr. 14. 02:41
 1/7 anonim ***** válasza:
hát talán én maximum 1 évig de még addig se voltam oda egy lányért de kiábrándultam belőle ez volt a leghosszabb "várakozási" időm
2014. febr. 14. 02:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem. Szeretem azt hinni, hogy én irányítom az életemet.
2014. febr. 14. 03:11
 3/7 anonim ***** válasza:

"ez a pasi tenyleg 'nem hagyja', hogy elfelejtsem."

Nem, te nem hagyod, hogy elfelejtsd. 2 éve tudja, hogy tetszik neked, de konkrétan sz*rik rád, néha összefut veled, mert na, hát azért csaj jó, ha ott vagy neki talonban. Elhívsz randizni egy mit sem sejtő, normális srácot, hirtelen felbukkan ez az alak, te meg egyből elolvadsz és most meg össze-vissza hordasz minden sületlenséget a végzetről.

2014. febr. 14. 03:21
 4/7 anonim ***** válasza:

# 3

:D

2014. febr. 14. 03:32
 5/7 anonim ***** válasza:
3-nál a pont.Én a helyedben a randissal felálltam volna udvariasan köszöntem volna, és kiléptem volna az ajtón. Nem cseverésztem volna azzal, akinek számtalan lehetősége lett volna, hogy jobban megismerhessen téged ha akart volna, de ő csak játszani akart.
2014. febr. 14. 07:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok. Igazatok van. Koszi a valaszokat.
2014. febr. 14. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg randi közben eleve két szónál többet nem beszélek egy oda betévedő haverral, hanem köszönök max, és megmondom ne haragudjon, most el vagyok foglalva, találkozzunk máskor. Nemhogy még meg is akar hívni italra, ez kész. Szerencsétlen másik srác, elképesztően b*nkó voltál vele.
2014. febr. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!