Ti hisztek a vegzetben?
Azert kerdezem ezt, mert van egy pasi aki mar 2 eve nagyon tetszik, nem annyira kozeli baratok is vagyunk, de valahogy mindig akkor tunik fel az eletemben, amikor mar tovabb lepnek nagy nehezen.
Most is peldaul 3 honapja nem lattam, csak e-mailt valtottunk, de azt se irt mar 6 hete, enn meg ugy dontottem, hogy regisztralok egy tarskeresore, mert nem varhatok orokke ra, (tudja, hogy kedvelem, meg mielott kiakadnatok)
Es ma volt az elso randim egy kedves, szimpatikus sraccal, erre megjelent ott o is, nem szokott odajarni. Es orult nekem, beszelgettunk kicsit, meg italt is akart nekem venni.
En meg ott alltam a randis pasim meg o kozotte.
Tudom, hogy bunko modon viselkedtem a masikkal, de nem ez a kerdes!
Hanem hogy hisztek e a vegzetben, mert ez a pasi tenyleg 'nem hagyja', hogy elfelejtsem.
"ez a pasi tenyleg 'nem hagyja', hogy elfelejtsem."
Nem, te nem hagyod, hogy elfelejtsd. 2 éve tudja, hogy tetszik neked, de konkrétan sz*rik rád, néha összefut veled, mert na, hát azért csaj jó, ha ott vagy neki talonban. Elhívsz randizni egy mit sem sejtő, normális srácot, hirtelen felbukkan ez az alak, te meg egyből elolvadsz és most meg össze-vissza hordasz minden sületlenséget a végzetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!