Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gáz huszopn...

Szerintetek nagyon gáz huszopnéves aspergeres fiúként ha tetszik a fidget spinner?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted nagyon gáz 47 éves, algériai özvegynek, ha szereti a főtt rizst?
2017. jún. 26. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Az most sokaknak tetszik, miért lenne gáz? Nem az :) Szerezz be egyet.
2017. jún. 26. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
ez nem tetszés kérdése, a fidget spinner alapból egy stressz levezető játék ami ráadásul korosztálytól függetlenül divatossá vált
2017. júl. 11. 14:15
 4/5 anonim válasza:

De! Ha jobban bele gondolok tenyleg gáz hogy rajongsz azert a pörgös izért de az hogy fiu is hogy huszon éves is ráadasul Aspie na az már a arcátlanság legfelső szintje! Sőt már készitem elő az ásot neked kedves Aspie társam gyere ásuk el maginkat!

Amugy pont nekünk találták ki kezdetbe!

18/L

2017. júl. 21. 15:18
 5/5 anonim válasza:
100%
Nem az. Ezt eleve autista embereknek találták fel. És ugye az asperger az autizmus egy gyengébb válfaja, ha jól tudom. Az autista embereket ugyanis elvarázsolja az ha valami forog. Baba korban ez az egyik jel ha a gyerek aspergeres vagy autista, hogy pl az autók kerekét vagy a mosógép forgó dobját bámulják. Szóval szerintem teljesen normális, ha tetszik. Egyébként a párom is aspergeres és még nekem is vett egyet, annyira imádja.
2017. aug. 16. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!