Fiúk, férfiak nektek mi a fontos egy nőben?
Testtartás, alak, megjelenés, viselkedés tömegben, szókincs, intelligencia, ha ért esetleg/érteni akar férfias dolgokat (pl. olajcsere, szerelés, kerékcsere, önkéntes tűzoltó), sport szeretete (űzni és nézni egyaránt), zenei stílus stb...
Ezekről mi a véleményetek, hogy néz ki számmotokra az ideális?
Pontosabb kerdes: mi fog meg egy noben?
Es kosz az ertelmrs valaszokat...
Külsőre van egy alap-ideálom, de számtalanszor megtörtént már, hogy egy olyan lány keltette fel a figyelmemet, aki ezeknek a tulajdonságoknak csak részben vagy egyáltalán nem felelt meg. Úgyhogy ezzel igazából nem fárasztanálak, annyit mindenesetre leszögeznék, hogy a hosszú haj számomra elengedhetetlen.
Ami pedig a belsőt illeti, nagyon tudom díjazni, ha:
- mosolygós típus és árad belőle egy egyfajta életvidámság
- nem rózsaszín cicababa és nem akar mindig görcsösen nőies lenni, hanem van benne egyfajta lazaság, vagányság is. Ez vonatkozik a viselkedésre és öltözködésre is.
- a filmes és zenei ízlése hasonló az enyémhez és így tudnánk közösen koncertekre, moziba járni
- szeret olvasni
- gondoskodó, anyáskodó típus
- nincs begubózva a saját kis világába, hanem szeret alkalomadtán bulizni is és az alkoholra sem úgy tekint, mintha a Sátán találta volna fel. Nem azt mondom, hogy rendszeresen részegedjen le (az nekem se a stílusom), de legyenek olyan periódusai, amikor kissé elengedi magát és tud önfeledten szórakozni.
Hirtelen most ezek jutottak eszembe :)
Nekem is fontos a nem félrekúrás, illetve a nagy mell/segg.
1-est, 2-est támogatom.
Szűz, arcra van egy tól-ig,
másokért élő, kevesebb beszéd, no smink.
1, Az alkat: vékony vagy átlagos;
2, A belső személyiség típusa: határozott, de tud gyengéd is lenni; érdekelje a világ.
3, Ápolt lábfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!