Te ezek után járnál ehhez a körmös csajhoz?
Szolizni is hozzá járok és körmözott amikor ott voltam.
Nem tudtam kis pénzzel fizetni.
Megkért, hogy vegyem ki a visszajárot a pénztárcájábol.
De hozzatette, hogy majd ő meg figyel.
Olyan mintha azt feltételezte volna, hogy lopni akarok.
Nagyon rosszul esett.
3-as: egy mosoly manapság nem jelent semmi, a beszéd tartalma viszont annál inkább,
7-8-as: teljes mértékben igazatok van :)
Istenem... ezért váltok épp a szolgáltatóiparból, hihetetlen, hogy mindenki milyen önérzetes, sértődékeny (rosszabb esetben bunkózással palástolva), én meg már kommunikálni is csak alapszinten merek, mint egy droid, mer' a kedves vendég kedvétől függően egy félreértett kis kuncogás, gesztus miatt már a kirúgatásomért üvölt, miközben már tolja az SMS-eket a világba, h hozzám ne jöjjön senki, mer' - minő meglepetés - kiderült, h emberből vagyok... x'D
Most meg megy a csodálkozás, h miért nem vagyok olyan kis vidám, mint régen... azér' bazzmeg mer' nem merek az lenni, mert már látom, hogy a vevőim hagulatuktól függően egy pillanat alatt az ellenségeimmé válnak...
Na mindegy, én megoldom, váltok.
Am a válaszom: rohadtul túlreagálod, de persze te vagy a vendég, ő meg a csikcska, sztem rúgasd ki, csak mert megteheted. xD
"Mosolyogva kérdezte."
Most akkor kérdezte vagy mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!