Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok átlagos lány...

Ti mit gondoltok átlagos lány magasságnak? 13/L

Figyelt kérdés
Nem a statisztikára lennék kíváncsi leginkább, hanem, hogy a ti tapasztalataitok szerint mi az átlag. Én nagyon magas vagyok, és nem túl pozitív értelembem fogom fel ezt. ( Leginkább a környezetem miatt)

2017. jún. 14. 18:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen. :) igazad lehet, avlószínűleg már nem növök tovább, anya is akkora mint én. És annak is örülök, hogy nem vagyok törpe :D
2017. jún. 18. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
173cm szerintem mai fiatal nők között tök megszokott magasság.
2017. jún. 18. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:

A 173 szerintem egyáltalán nem számít nagyon magasnak. :) Átlagos. Inkább irigyellek. Én a 171 centimmel sosem voltam megelégedve, mindig magasabb akartam lenni. Lehet, hogy csak 14 éves vagyok, de már évek óta nem növök, szóval nem látok nagy esélyt a növésre. :/

Ismerek valakit, aki 14 éves létére 184 centi és lány. Szóval, ne aggódj, nem vagy te nagyon magas. :)

2017. jún. 19. 19:39
 14/16 A kérdező kommentje:

Hú... Hát köszi szépen. Tudom, hogy vannak nagyon magas lányok, akár a színészek között is, de személyesen senkit sem ismerek.

Szerintem a 171 pont tökéletes, ne akarj nagyobb lenni :D és amúgy a barâtnődet nem zavarja a magassága?

2017. jún. 20. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ameddig élek, bánni fogom, hogy 171 centi lettem csak. Nem tudom miért, de mindig is az átlagnál (jóval) magasabb akartam lenni, még a 180 centit sem bánnám. Persze ha olyan magas lennék, akkor lehet, hogy sajnálnám, de magamat ismerve valószínűleg nem. :)

Nem tudom, de tudom, hogy a barátnőmet az zavarja, hogy mellette nagyon sovány és mindenki piszkálja ezért. :/

2017. jún. 20. 23:47
 16/16 anonim ***** válasza:

6-os

szimplán genetika, nem kell ebbe semmit se belemagyarázni.

Alacsony nők is magas férfivel csinálnak gyereket, ennyi.

Így a gyerek is magas lesz.

2017. júl. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!