Ti mit gondoltok átlagos lány magasságnak? 13/L
A 173 szerintem egyáltalán nem számít nagyon magasnak. :) Átlagos. Inkább irigyellek. Én a 171 centimmel sosem voltam megelégedve, mindig magasabb akartam lenni. Lehet, hogy csak 14 éves vagyok, de már évek óta nem növök, szóval nem látok nagy esélyt a növésre. :/
Ismerek valakit, aki 14 éves létére 184 centi és lány. Szóval, ne aggódj, nem vagy te nagyon magas. :)
Hú... Hát köszi szépen. Tudom, hogy vannak nagyon magas lányok, akár a színészek között is, de személyesen senkit sem ismerek.
Szerintem a 171 pont tökéletes, ne akarj nagyobb lenni :D és amúgy a barâtnődet nem zavarja a magassága?
Hát szerintem ameddig élek, bánni fogom, hogy 171 centi lettem csak. Nem tudom miért, de mindig is az átlagnál (jóval) magasabb akartam lenni, még a 180 centit sem bánnám. Persze ha olyan magas lennék, akkor lehet, hogy sajnálnám, de magamat ismerve valószínűleg nem. :)
Nem tudom, de tudom, hogy a barátnőmet az zavarja, hogy mellette nagyon sovány és mindenki piszkálja ezért. :/
6-os
szimplán genetika, nem kell ebbe semmit se belemagyarázni.
Alacsony nők is magas férfivel csinálnak gyereket, ennyi.
Így a gyerek is magas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!