Starboy1 kérdése:
Miért majdnem minden nő csak barátként tekint rám semmi többként?
Figyelt kérdés
Lehet rá görcsölök,vagy valamit rosszul csinálok de már fáj rendesen az az érzés hogy 1 barátnőm volt életemben az tartott 2 hétig.Probálkoztam már margit szigeten,szórakozóhelyen,munkahelyen ahol lehetséges majdnem mindenhol.Nem vagyok csúnya, a nők többsége helyesnek tart, utcán szinte mindig megnéznek,önbizalmam is van úgy ahogy de lehetne több is, nem vagyok szorongós már régen voltam,higénikus vagyok magabiztos fogjuk rá mégis csak odáig jutok vele hogy bocs barátom van vagy pedig nem lenne kedvem ismerkedni,esetleg maradjunk barátok az úgy jó? Nekem nem kell nő töl barátság nekem az kevés mit kezdjek vele van elég barátom, már bocs hogy ilyen frusztráltam fejeztem ezt ki.mentálisan beteg vagyok, de erről egy szót nem említek nekik. járok orvoshoz pszichiáterhez,szedek gyógyszereket skizofréniámra és így vagyok jól.plusz kapok pszichioterápiát is.Van egy lány akit már 2008 óta ismerek,elég sűrűn találkozunk,de csak barátságot akar tőlem,viszont amikor nála vagy ő nálam van mindig oda "búj" hozzám és mondja hogy nézzünk valami filmet sokszor engedi hogy megmaszírozzam , viszont csókot azt már nem. Szerelmes vagyok belé,természetesen most sincs viszonyozva és fáj legszivesebben vele lennék állandóan. De úgy érzem csak kihasznál mindig csak akkor jön át ha kell neki valami. Elvitt már tőlem tea filtertől kezdve kajákat stb.Lehet valami démonok lakoznak bennem amiket ki kell űznöm magamból gyónással,és jézus krisztust megkérni rá.Volt egy lány margit szigeten akit megismertem , mondta jó akkor majd találkozunk egyenlőre barátság aztán meglátjuk mi lesz.következő nap kijelenteni hogy bocs de sok fájdalma van a múltban,kamu lerázós duma ismerem.Lehet egyszerüen csúnya vagyok, vagy taszító vagy túl rámenős fogalmam sincs csak gondoltam hátha tudtok itt valamit segíteni ebben az ügyben. 26/F2017. jún. 13. 21:51
1/2 anonim válasza:
Ha küldesz képet, meg tudom mondani, hogy a külsőddel van-e a gond :)
2/2 anonim válasza:
Személyiségeddel van gond. Rá görcsölsz nagyon.
Ismerek olyan srácokat akik tök csúnyák, mégis van barátnőjük mert tudják hogy kell beszélni.
Ahogy elmondtad nagyon rákoncentrálsz arra hogy legyen köztetek valami, követeled ezt a másiktól, elvárod, majd ha nem teljesíti az elvárásaidat csalódsz.
Ha meg annyira vallásos vagy.. Azokat a "démonokat" is Jézus Krisztus teremtette beléd, miért akarnád őket kiűzni? Ha majd arra kerül a sor ők fognak megvédeni akár, ha tudod hogy kell uralni őket..
Tudd hol a helyed 26 évesen, ne parázz ilyeneket miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!