Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek betegnek számít...

Szerintetek betegnek számít valaki, ha élvezte a Szerb filmet?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg egy srácot, beszélünk egy ideje, összehaverkodtunk, és ma megnézette velem a szerb filmet, mert hogy az milyen jó. Miután megnéztem, megkérdeztem hogy miért ajánlotta ezt a filmet, és azt mondta, hogy mert ez egy jó film. Kiderült, hogy ő 3-szor is látta, és minden alkalommal élvezte a filmet, az általános reakciók, mint az elborzadás, félelem, vagy a hányinger nem voltak nála, csak az empátia teljes hiánya. Szerintetek ez adhat okot a gyanakvásra, hogy valamilyen elmebaja lehet? Nem akarok itt nagy következtetéseket levonni róla, de egy kicsit aggasztó ez szerintem.

2017. jún. 9. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Én is végig tudnék nézni akármilyen durva filmet emberekkel, anélkül hogy bármilyen reakciót kiváltana belőlem, annak ellenére, hogy undorodom mindenféle belezős horrortól. Nem bírja a gyomorom, de el tudnám viccelni simán. Bármelyik ember képes erre.

Srác háromszor is megnézte... Büdös nyomorék a barátod, nem pszichopata. Anno általánosba mi is megnéztük, de azért versenyt nem csináltunk belőle.

"komolyan diagnosztizálva lettem vele"

Elolvasnám azt a diagnózisodat, habisztis kis nyomorék X)

"Sőt, volt olyan része, ahol még röhögtem is. :D"

Akarom a génjeidet, timoti

2017. jún. 10. 01:30
 12/20 Blondie.W ***** válasza:
52%

10-es, 11-es, csak közlöm csaj vagyok. :P

20/L Puszka :*

2017. jún. 10. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es, voltam pszichológusnál és pszichiáternél is több alkalommal, mivel nem nyílvánítottak köz(vagy ön)veszélyesnek nem igényeltem további kezelést. Ha gondolod rám írsz privátban, és elviszem neked a kiállított igazolványt.

5-ös voltam.

2017. jún. 10. 17:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Ez mindent megmagyaráz

2017. jún. 11. 20:04
 15/20 Blondie.W ***** válasza:
52%
Előző, biztosan. :)
2017. jún. 11. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, inkább az a gáz, hogy 20 évesen még azt tartod menőnek, hogy egy ilyen filmen röhögtél. Ha 14 éves lennél, még megérteném, hogy szerinted qrva menők a pszichopaták meg minden ilyesmi, de most már ideje lenne felnőni :D
2017. jún. 11. 21:37
 17/20 Blondie.W ***** válasza:
41%

Képzeld, felnőtt vagyok. És nem tartom "menőnek". Szimplán leírtam a véleményemet, vagyis ebben az esetben a reakciómat. :)

Sajnálom, hogy a te kis saját világod olyan, hogy rögtön be kell szólni valakinek, mert tőled messze más ember.

2017. jún. 11. 23:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül tűntél egy 13 évesnek az első kommented után, el kéne engedned az egészet.

Namefag-ként elég egyértelmű, hogy a figyelemért vagy csak itt.

2017. jún. 12. 02:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Biológiailag lehet, felnőtt vagy, de igazából attól kezdve leszel az, ha úgy is viselkedsz :D Márpedig egy felnőttnek illene legalább szöveget értelmeznie (:
2017. jún. 12. 02:17
 20/20 Blondie.W ***** válasza:
46%
Persze, legyen igazatok... :) Pont a figyelemért vagyok itt, amikor ez egy vélemény kifejtős oldal. Grat nektek! Logika nulla.
2017. jún. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!