Szerintetek betegnek számít valaki, ha élvezte a Szerb filmet?
Én is végig tudnék nézni akármilyen durva filmet emberekkel, anélkül hogy bármilyen reakciót kiváltana belőlem, annak ellenére, hogy undorodom mindenféle belezős horrortól. Nem bírja a gyomorom, de el tudnám viccelni simán. Bármelyik ember képes erre.
Srác háromszor is megnézte... Büdös nyomorék a barátod, nem pszichopata. Anno általánosba mi is megnéztük, de azért versenyt nem csináltunk belőle.
"komolyan diagnosztizálva lettem vele"
Elolvasnám azt a diagnózisodat, habisztis kis nyomorék X)
"Sőt, volt olyan része, ahol még röhögtem is. :D"
Akarom a génjeidet, timoti
10-es, 11-es, csak közlöm csaj vagyok. :P
20/L Puszka :*
11-es, voltam pszichológusnál és pszichiáternél is több alkalommal, mivel nem nyílvánítottak köz(vagy ön)veszélyesnek nem igényeltem további kezelést. Ha gondolod rám írsz privátban, és elviszem neked a kiállított igazolványt.
5-ös voltam.
Képzeld, felnőtt vagyok. És nem tartom "menőnek". Szimplán leírtam a véleményemet, vagyis ebben az esetben a reakciómat. :)
Sajnálom, hogy a te kis saját világod olyan, hogy rögtön be kell szólni valakinek, mert tőled messze más ember.
Nem véletlenül tűntél egy 13 évesnek az első kommented után, el kéne engedned az egészet.
Namefag-ként elég egyértelmű, hogy a figyelemért vagy csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!