Lehetek úgy híresség, hogy senki ne ismerjen?
NEM
Pénzt kifizetni csak valós embernek lehet. Illetve cég mögé bújhatsz, de akkor nem a tied a cég, és bármikor kijátszanak.
Köszi a választ! Mondjuk nyílván kicsi rá az esély, hogy híres legyek, de én nem marketingből csinálnám, hanem mert zenét szeretnék adni, de anélkül, hogy bármennyire is ismert legyek.
De akkor marad az ingyen netre feltőltés, ha valóban sehogy sem lehet másképpen.
Lehetsz költő, akkor szinte biztos, hogy majd csak halálod után kerül rád a sor, addig meg nyomoroghatsz egy lyukas teknő alatt egy jegyzetfüzettel és tollal.
Nekem nem szimpatikusak azok a zenekarok akik eltakarják az arcukat, miért nem merik felvállalni önmagukat, ha már belefeccöltek annyi energiát, hogy megtanuljanak zenélni? Vagy szégyenlik, hogy csak azt a három-öt akkordot tudják? Inkább talán ez lehet a dologban... Én is úgymond punk-rock zenész vagyok, de attól még leültem és megtanultam az akkordokat rendesen, akkor is, ha nem is használom gyakran mindegyiket. Az alap akkordokon túl azért még néhányat illik tudni, legalább az 5-ös,6-os, M6-os, m6-os, 7-es ,M7-es ,m7-es, 9-es, M9-es, m9-es, 13-as, sus2, sus4, 7+5 stb. akkordokat. Ezek könnyű akkordok, szégyen ha legalább ezeket nem tanulja meg valaki, akkor is ha punk zenész akar lenni. Metálnál meg hússzor ennyit illik tudni, meg erős zeneelméleti alapok, valamennyi öszhangzattan, transzponálás alap... Ott már zenészek kell lenni elég komolyan, nem csak műkedvelőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!