Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a dolgok már jó egziszten...

Ezek a dolgok már jó egzisztenciának számítanak huszonévesen?

Figyelt kérdés

19 éves koromba mentem külföldre, tavaly jöttem haza 24 évesen, még abban az évben vettem egy 17 milliós alig pár éve épült házat, teljesen felújított volt, csak bútorozásra kellett költeni és személyre szabás volt a feladat(800e ft körüli hangtechnika van a ház belterében kialakítva nyitott ablaknál is hatalmas ereje van a zenének összejövetelkor, egy grillezővel egybekötött pavilont csináltattam, kerti pálmák vannak a kertbe vezető le térkövezett út szélein, a mostani divatnak megfelelő fürdőszoba, mélygarázs, automatizált kapu, egy motorom és quadom van most, megy egy átlagos autó amivel elszaladgálok ha épp kell de ezt is szeretném cserélni)

Még vannak terveim, csak ezeket úgy szedem össze internetről, és a látottakat kombinálom valamivel, most már csak a számlákat kifizetem és csak élni kell, viszont még egyszer ki kéne mennem utoljára némi tartalékot összeszedni, hogy később ne legyen rá gond.

25F

2017. jún. 6. 19:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Lehet Budapesten 17 millió ft ért csak lakás jut, de kisebb városban mint pl Miskolcon ez nagyon is sok pénz, és ennyiért már vállalható ízléses házakat kapni.

2017. jún. 6. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jól csináltad, ha itthon maradsz kb 35-40 éves korodra tartanál ott mint most.
2017. jún. 6. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:

szép-szép,de az anyagi biztonság az nem 1 nagy vásárlás,hanem ha havonta jön be egy akkora összeg,ami elég nem csak a normális élethez,hanem a fejlődéshez is.

ezért én a jó melót előrébb sorolom,mint a házat fontossági sorrendben.

2017. jún. 6. 23:19
 14/18 anonim ***** válasza:

"Sok nő mondja hogy az a jó ha anyagi biztonság van, erre volnék kíváncsi."

Valószínű, fogsz nőket találni, akik veled lesznek a pénzedért és minden szívfájdalom nélkül továbbállnak, ha egyszer rosszabbul megy a szekér, vagy jön egy még pénzesebb.

2017. jún. 7. 02:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Na ez egy tipikusan kérdésbe bújtatott dicsekvés.

Igen, mindenki gratulál, ügyes kisfiú vagy, szobrot kéne emelni az élet eme nagyszerű szakértőjének!

Viszont, amikor írtad, hogy miskolci vagy, elszomorodtam. Annyi sznob tapló van már itt amúgy is, inkább menj vissza külföldre!

2017. jún. 7. 09:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért az ilyen tervekkel vigyázz, ha ennyire fényűző életet akarsz élni külföldön keresett pénzből, az előbb-utóbb fel fog tűnni itthon olyanoknak, akik ezt nem szeretik.
2017. jún. 7. 19:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Szerintem semmi extra nincs ebben, a ház alapterülete is fenntartható átlagos fizetésből, most hogy a telekterület hogyan néz ki, az még szerintem nem ok arra hogy haragosaim legyenek, meg az utca nagy része nyugdíjas, egyedül élő emberekkel lakott.

2017. jún. 7. 21:02
 18/18 anonim ***** válasza:

átlagos fizuból kertes ház fenntartás egyedül?

azért ezt számold újra.

mo-n az átlag fizu nettó 150 körül van.

ennyiből télen megfagysz a házban és éhen halsz.

amúgy eszembe jutott egyik ismerősöm hasonló álmokkal,amit meg is valósított.

fa-sza kertes házat vett a patent pesti lakása árából,csak épp bivalyba-sznádon.

mondtam is neki,hogy oké és a meló?

az majd lesz,mindig van.

szóval olyan klassz melója lett,mert arrafelé más lehetőség nincs,így gyárban,gyártósoron 3 műszakozik.

és amilyen hülye volt még azt sem nézte meg,hogy a ház vásárlás milyen befektetés arra.

vagyis ha nem jön be,akkor el lehet-e adni.

hogy arrafelé mennek fel az ingatlan árak,vagy mennek le.

ő a mennek le variációba trafált,így ki sem tudna szállni belőle,hogy visszajöjjön,mert még egy pesti lakás ára sem jönne ki belőle ha eladná és egyáltalán lenne rá vevő.

2017. jún. 7. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!