Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire sikeres? Hogy csinálhat valaki ennyi mindent egyszerre?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki nagyon titokzatos. Igazából minden megvan benne, ami a sikeres emberekre jellemző. Jól néz ki, csomót utazgat ,egzotikus helyekre is, síel, limuzinozik.

Komoly egyetemre jár, nehéz szakra és csupa 4-es 5-ös, még korrepetálást is vállal, emellett van egy saját cége,amit ő alapított. Ezenkívül még dolgozik is egy másik cégnél. Mindig mosolyog, jó kedve van, energikus, humoros, kedves az emberekkel, ráadásul egyáltalán nem nagyképű, sőt kifejezetten szerény, saját magán szokott ironizálni.

2017. jún. 4. 22:45
 1/6 anonim válasza:
88%
Van motivációja, célja, magabiztos és hisz abban hogy az embernek harcolnia kell az álmaiért. (Nyilván a limuzin meg a sok utazás a pénzből jön, de azt se olyan lehetetlen ám megszerezni csak egyetem után sem szabad feladni a törekvést)
2017. jún. 4. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

Lehet h titokban pszihopata, embereket csonkít a pincéjében és erőszakol meg. Ki tudja... Mindenkinek vannak titkai, pláne a "tökéletes" embereknek.

*lol Killing Stalking-ból némi ihletet vettem a válaszíráshoz*

2017. jún. 4. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Mert leszarja a hurrogó negatív embereket körülötte :D
2017. jún. 4. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden passzol, kivéve limuzin és egzotikus utazás... ja meg nem egy cég.

1 soha nem érdekelt(e) kinek mije van.

2 nem a jelenlegi eredményeket célozta(m) meg

3 anno megkérdezte(m) magától(amtól) hogy mit szeret(ek) csinálni és azzal foglalkozott(tam) de azzal foglalkozott(tam)

És ami a legfontosabb egy csomó jó adottsága van amiről nem tehet, tudja és ezért is van hogy nem beképzelt

2017. jún. 5. 01:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinte szó szerint volt már ez a kérdés kb. 1 éve. Ugyanígy részletezve volt a jó tanulás, az utazás, a titokzatosság és hasonlók. Ugyanazt tudom írni, mint akkor: Jó lehetőségeket kapott, jó háttérrel és jó neveléssel. Ismerek olyanokat, akik ugyanezt könnyen megcsinálták volna, ha nem szegény és alkoholista szülőkkel laknak. Az egyetemen is azt látom, hogy a jó anyagi hátterű csoporttársaim sikeresebbek a tanulásban, szociális dolgokban, mint a szegényebbek.
2017. jún. 5. 05:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem hiszem el, hogy önerőből épített föl.
2017. jún. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!