Manapság miért nincsenek a fiatalok között rocker lányok. Vagy ti azok vagytok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 10:05
11/22 anonim válasza:
Én is az vagyok, és Budapesten is szoktam látni más korombeli rocker csajokat
17\L
12/22 anonim válasza:
En mar nem tartozom a fiatal kategoriaba mint rocker csaj, 32 vagyok, de minden koncerten latok 20 ev alatti rocker csajokat. Bar az teny, hogy 50 %-uk fake-nek latszik.
13/22 anonim válasza:
A kérdés alapvetően hülyeség, vannak. És nem csak BP-n.
14/22 anonim válasza:
Én metálos vagyok,
Amúgy sokan vagyunk.
Csak sajnos sok köztünk a divatrocker, azok akik nem látnak túl az AA BVB BMTH stb... pubertás metált toló zenekarokon.
Egy 20 éves lány aki főként Thrash Death és Black metált hallgat
15/22 anonim válasza:
16 éves Rocker lány vagyok, úgy is öltözöm. Egyáltalán nem szeretem ezeket a mai rock/metál bandákat, ahogy az őket hallgató divatrockereket sem. Természetesen el nem ítélem a zenéjüket, csak nem szeretem.
16/22 anonim válasza:
"Divat"rocker. :DDD Nem tudom figyelitek-e, de a rockzene mostanában egyáltalán nem divat, rockernek lenni meg végképp. Az meg, hogy valaki a jelenkori népszerűbb rock-, illetve metal együtteseket hallgatja, nem teszi egyből kamuvá. Ennyi erővel aki AC/DC-t, aki Metallicát, aki Led Zeppelint vagy netán Black Sabbathot hallgatott azok fénykorában, mind divatból hallgatták? Szerintem csak tetszett nekik... Értem én, hogy gyerek az agyatok, de attól nem lesztek nagyobbak, mert nektek már a Slayer is mainstream.
17/22 anonim válasza:
Imádom a rockot és a metált is.
22 vagyok
18/22 Lilla94;) válasza:
Nem mindig öltözöm rockeresen, de a szívem a rockért és a metálért dobog !
23/L
19/22 anonim válasza:
Én kívülről törékenynek tűnök de lélekben kemény rocker vagyok:)A barátaim is mindig néznek a zenei izlésemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!