Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik menőnek magukat...

Miért hiszik menőnek magukat ha vedelik a piát, és miért én vagyok a gáz ha ezt visszautasítom?

Figyelt kérdés

Azt látom és hallom mindenhol, hogy: hú de berúgtam a hétvégén, nem is tudom hogy kerültem haza, az út szélén hánytam stb... Ezt olyan nagy arccal és büszkeséggel mesélik, ráadásul a többségük lány, hogy csak pislogok... Szerintem ez az igénytelenség netovábbja. Amikor engem kínálgatnak, és visszautasítom, mivel az összes alkoholos italt utálom (soha nem rúgtam be, ha meg is kóstoltam az csak éppen hogy egy kis "belenyalás" volt) akkor úgy néznek rám mint egy ufóra. Aztán jön a duma, hogy egyszer úgyis elvisznek inni, meg úgyis leitatnak, és akárhányszor mondom el nekik, hogy én erre nem vagyok vevő, sosem jut el az agyukig.

Ja meg a kedvencem, amikor nagy büszkén reklámozzák, hogy így a májam, úgy a májam, nekem már nincs is májam... Ez komolyan ekkora dicsőség?

Olvastam már erről több cikket, hogy az alkoholizmus a magyaroknál egy népbetegség, na de ennyire, hogy még büszkék is rá? Nem lehet egy jó összeülős programot sem szervezni vagy bármit mert a többségnek egyből az jut eszébe, hogy ki hozza a nagy rekesz sört, ki hozza a pálinkát, jól beisznak, utána meg viselkedni nem tudnak, aztán aki normálisabb és józan bír maradni, annak kell támogatnia a másikat.

2017. jún. 2. 16:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
19:03, és téged ez a kérdés miért zavar ha úgy érzed te nem tartozol az ilyen emberek közé? Szöveget értelmezni tudsz? Írtam, hogy kóstoltam már, mégis mennyit kéne meginnom, hogy kijelthessem, hogy utálom? Mi az, hogy mit utálok? Mondjuk a szagát, az ízét meg amit az emberekkel művel.
2017. jún. 2. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Azért zavar,mert egyrészt kisarkítod a témát, másrészt mert nem releváns olyan dologról nyilatkozz, amit magad nem tapasztaltál. Nyilván lehet erre mondani, hogy pl "a gyilkosságot se próbálja meg az ember, mégis tudjuk, hogy rossz", és hasonló, de most hétköznapi dolgokról beszélünk.

Te úgy beszélsz az emberekről, akik isznak olykor, mintha mind buta és sekélyes lenne, holott ez nem igy van. Pl jogi egyetemen meg orvosin is jól beisznak vizsgák után, mégis jó esélyel intelligensebbek mint sokan mások, akik nem isznak.

És értem, hogy kóstoltad,de fogalmad sincs, milyen "berúgva lenni",így erről a véleményed nem ér semmit.

Az hogy mit tesz az emberekkel...változó. Volt nekem is részegen őrjöngő agresszív rokonom sajnos, de nem mindenkire igaz ez.

Velem pl annyit tesz, hogy felszabadultabb vagyok és jobb a kedvem, több az energiám, több dolgon tudok nevetni. Szörnyű dolgok ezek kérem.

Ha nem akarsz, ne igyál soha, de attól még ne tartsd magad különbnek mindenki másnál

2017. jún. 2. 19:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Látom nagyon nem jött át amit írtam. És azt is látom, hogy eléggé magadra vetted. Ember... Nem azokkal van bajom akik ivás mellett is tudnak normálisak maradni és jó kedvük van. Nem érted??? Azokról szólt az irományom akik majdnem minden nap ezzel büszkélkednek, és ráerőltetik másokra. Egyáltalán nem érzem magam ettől még feljebb másnál, nem értem miért kell a válaszaidat ezzel zárnod, sehol nem írtam, hogy jobb vagyok. Te meg amúgy rohadt értetlen vagy.
2017. jún. 2. 20:43
 14/14 anonim válasza:

Én megalázónak tartom amikor valaki így viselkedik. Utálom amikor azt mondják, csak piával lehet jó egy buli. Azért nem szoktam inni, mert én alkohol nélkül is tudok felhötlenül szórakozni és elengedni magam. Persze azért néha szoktam inni. De nem szeretem azt amikor nem vagyok 109%-ig a magam ura.

Ne törődj azzal, ha szerintük gáz. Szerinted meg nem. És ez a lényeg. Azért egyszer próbáld ki, mennyit bírsz és milyen érzés kicsit spiccesen lenni.

Sokan menőnek gondolják, ha berúgnak. Hát egészségükre :D

2017. jún. 2. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!