Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most az baj, ha én visszautasi...

Most az baj, ha én visszautasitom azt a lányt amelyiknek barátja van?

Figyelt kérdés
Saját elv. Nem is akarok neki jót tenni úgy hogy ráadásul van barátja és mellette ő úgy képzelje a dolgot mintha senkie nem lenne, mintha szingli lenne. Most miért tegyek én jót egy ilyennel ?.
2016. márc. 21. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Rólam is sokszor hitték, hogy van, amikor nem volt.

Mert minden barátom fiú, és legjobb barátom is szokott lenni közülük, akikkel még nyaralni is elmegyek kettesben.

Így elsőre másfél sorból az jön le, hogy tévesen hiszed, hogy barátja van. A másik, hogy nem monogám, és a környezetében sokan mások is többszerelműek, és fel sem merül benne, hogy másnak (Neked) ez akadály lehet.

Egyébként mit értesz azon, hogy "egy ilyennel"? Nem tetszik a lány, akkor ne akarj vele együtt se lenni, semmilyen körülmények között. Ha meg tetszik, akkor mért beszélsz róla leértékelően? Hogy fér meg benned ez a két dolog egyszerre?

2016. márc. 21. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Büszkén irta h van meg hogy engedi a barátja.. Hát ok csak én mondjuk az ilyet enyhén szánalmasnak tartom
2016. márc. 21. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
32%

Ja, hát akkor ő poligám, te meg monogám.

Te mit szólnál, ha téged tartana ő szánalmasnak, csak mert nem vagy vele egyforma ebben?

A melegeket is szánalmasnak tartod?

És mit szólnál, ha a melegek téged tartanának szánalmasnak, mert heteró vagy?

Nem vagy te ép.

2016. márc. 21. 21:30
 4/5 MZ.per.X ***** válasza:
59%

"Nem vagy te ép."

Manapság már a normális értékrend nem ép?

2016. márc. 21. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
manapság nem normális, ha ítélkezünk mások fölött csak mert valamiben másképp gondolkodnak, mint mi
2016. márc. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!