Mi okozza a szeretet agresszív kimutatását?
Amúgy ezzel lànyként én is vagyok 😞
Van most egy baràtom, de néha úgy megszorongatnàm, megharapnàm a nyakàt, vagy a kezét, àllàt. És annyira nehéz visszafognom magamat. A csókjaink néha fájdalmasak, de ha túl mohó vagyok, csak leàllít és nevet, megpuszil. De ezzel csak azt éri el,hogy jobban az a kényszer legyen bennem,hogy erőszakosabb legyek 😞 nem tudom mi ez, de néha rossz érzésem van 😞
Pedig hidd el, hogy az vagy... Depresszióval keveredve. Ki vagy fordulva magadból és totálisan ki vagy égve! Azért csinálod ezeket, hogy valaki "felfigyeljen" rád, bármilyen "érzelmet", csak kaphass tőle. Bármilyet. Neked nem számít az, hogy a másiknak rossz ez, és kizsigereled, meg tönkreteszed, nem számít ---> pszichopata jellemvonás.
Az számít, hogy TE megkapd amit akarsz, bármi áron is legyen az. ---> Túlzott egoizmus, pszichopata. Itt a bármi áron van a hangsúly és azon, hogy nem számít neked, hogy a másiknak mennyi rosszat okozol!
Neked már tök mindegy, eladtad az ördögnek a lelked, valahol már régen, csak most vetted észre.
Energiavámpír, mint az összes pszichopata. ---> Bármilyen energia, csak legyen. Itt tartasz. Ez végtelenül szomorú..
De leginkább az érintett feleknek és a környezetednek :(
Mert magaddal azt csinálsz amit akarsz, de a többi mozgó élőlénnyel miért kell?? :(
Magadat tedd tönkre! Ne másokat, és más élőlényeket! :(
Szerintem ilyenkor az emberben egyfajta önző rajongásból, gyönyörködésből fakadó érzés harcol a valódi önzetlen szeretettel. Azoknál szokott előfordulni, akik nehezebben fejezik ki az érzelmeiket .
Javaslom az 5 szeretetnyelv megismerését: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés (nem durván).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!