Átlagos kinézetű ember vagyok, de van egy úgynevezett "szépslghibám"?
Sziasztok!
Átlagos külsejű embernek tartom magam, viszont ahogy említetten, van egy „szépséghibám".
Emiatt nagyon hátrányban érzem magam, és csúnyának. Esetleg akit érdekel, hogy mi a hibám. Pontosan nem tudom hogy mondják, de nekem ilyen horpadt vagy bemélyedt állam van. Eléggé érdekesen néz ki. Nem tudom ezt legyőzni, sokszor ezt hibáztatom, hogy nem volt barátnőm, mert biztos ez nagyon rondít rajtam. Tudnátok tanácsot adni, hogy mit tehetnék?
Egy tini fiú
Látatlanba nehéz mit mondani, hisz nem tudjuk mekkora mértékű a mélyedés és hogy mutat az arcoddal. van egy két igen jóképű pasas ezzel a "hibával". Pl Henry Cavill
De neki bizonyos képeken nem is látszik, főleg ha arcszőrt is növeszt.
Tomi, te vagy az?
nem tudtad volna elforgatni a képet??
Ez egy átlagos áll. Félelmed csak a saját gondolataid szüleménye. Foglald el magad értelmesebb dolgokkal inkább, még mielőtt depresszióba sodrod magad! 😃
És a későbbiekben is figyelj magadra! Depresszív hajlamúnak tűnsz, erről mindenképp tanulj, és próbáld rendbehozni a gondolkodásmódodat, akár sulipszicholófus segítségével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!