Ha emberileg nézzük, ki minden idők legnagyobb szörnyetege a kitalált személyek közt?
Figyelt kérdés
Úgyértem könyvszereplő, film szereplő, bárki de egy kitalált karakter. Számotokra a legundorítóbb/ijesztőbb/gonoszabb.2017. máj. 29. 19:42
1/15 anonim válasza:
Mohó Jojó a Pindúr Pandúrokból tuti a dobogón végezne.
5/15 anonim válasza:
Sade márki "Justine" című regényéből (amit végül megfilmesítettek) Dalville, mint a sok negatív szereplő közül a legkegyetlenebb szerintem.
6/15 anonim válasza:
A pulyaszedő, ismertebb nevén a zsákos ember aki elviszi a gyerekeket :D
7/15 anonim válasza:
Van pár...
szinte az összes Disney-rajzfilm / Grimm mese főgonosza (Hófehérkéből a királyné, Hamupipőke gonosz mostohája, Rapunzel "anyja", Csipkerózsikából Demóna, Zordon, Jafaar, Szörnyella stb.), Voldemort, Umbridge (jó, lehet, ő nem olyan vérszomjas, de attól még irtózatosan gonosz és rohadt antipatikus), Lex Luthor, Joker.
Meg lehetne egy ilyen Criminal Minds főgonosz bestof... a legdurvább az a csávó volt, aki SPOILER: egy ilyen eltűnt ember megkeresését hirdető / segítő eseményen az adott ember testéből készült pörkölttel etette a jónépet...
8/15 anonim válasza:
A rém, aki képes lenne kiskutyákból kabátot varratni: Szörnyella de Frász.
10/15 Roadkill válasza:
Ha már Freddy Krueger akkor nekem Jason Voorhees a legijesztőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!