Számotokra egy 20fok-os tengervíz mennyire elviselhető "pancsoláshoz"?
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 09:11
1/5 anonim válasza:
Én abban már szívesen fürdenék, de amúgy sem szeretem a meleg vizeket.
2/5 anonim válasza:
Én kedvelem a hűvösebb vizeket is, a 20 fokosba már bemennék, feltéve, ha azért süt a nap is és nem fúj a szél.
3/5 anonim válasza:
20 fokos az jó, csak a nap is süssön :)
4/5 anonim válasza:
Ha a levegő 30 fokhoz közeli, akkor belemennék, de 20-25 fokos levegővel nem esik jól(tapasztalat).
5/5 anonim válasza:
Mi márciusban fürödtünk az óceánban Spanyolországban. Szerintem nem volt 20 fokos, de akkora élmény volt, hogy szerintem míg élek nem felejtem el.
Ekkora vízfelületek mellett általában fúj a szél, de ha ehhez 30-35 fok társul, akkor simán élvezhető napozás mellett.
Persze gyereknek pancsolni szerintem nem jó. De felnőtt fejjel arra, hogy két napozás között lehűtse magát az ember, erre teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!