Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kifogásoltad volna a szállást,...

Kifogásoltad volna a szállást, ha problémát tapasztalsz?

Figyelt kérdés

Sokat kellett volna vezetnem hazáig, így már nem mentem bele hogy kora délutántól, másnap délutántól vezessek, főleg éjszaka, kivettem egy szobát, amikor bementem körbe néztem, és a nappali kanapéján lévő huzat rendesen le volt élvezve, ami elég látható volt.

Visszamentem a recepcióra hogy vagy kirakják onnan a kanapét vagy adjanak másik szobát, mert így nem vagyok hajlandó leülni a TV elé, nem hogy fizetni az éjszakáért.

Komolyan ennyire szemétláda moslék emberek vannak a földön, hogy egy közösségi szállást, ami bárki számára nyilvános ha fizet, így semmibe vesznek?

2017. máj. 27. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos akad ilyen olcsó szállásokon :(

Adtak másik szobát? Panaszkönyvet kértem volna, ha nem.

2017. máj. 27. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Adtak másik szobát, de többet se megyek hotelba.
2017. máj. 27. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg lehet nem az volt, bár én egyszer vérnek hittem falon, ami allitolag körömlakk...
2017. máj. 27. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, volt, hogy nem volt hűtő a szobában vagy nem működött a légkondi. Aztán reggelire csak néztünk, hogy mit raktak ki, gyakorlatilag mindent megettünk helyben, pedig nem vagyok 60 kg sem. Amikor jöttek új reggelizők, akkor raktak csak ki új kaját, biztos ki volt számolva, hány db szalámi juthat egy emberre. Volt, hogy már akkor porcicák voltak, amikor még egy napot sem voltunk ott. Érdemes kifogásolni, igen, vagy mész máshová.
2017. máj. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!