A fiúk szeretik ha egy lány kicsit husis?
Mondjuk egy kicsit kigyúrt pasinak mi tetszene jobban?
A kissè vékonyka lány vagy a kicsit husis?
ez annyira változó... :) alapvetően -tapasztalatom szerint- a legtöbb pasi szereti ha van mit fogni a csajszin ;) viszont a kigyúrt kategória már másabb.. 2 rendszeresen edző ismerősömből ("izomagyak") mindkettőnek szintén "gyúrós" barátnője van.
de minden ember más, nem tudja senki megmondani h xy-nak mi jön be, csak xy :)
Hát,az én környezetemben kondis pasiknak kondis barátnője van. Vagy legalábbis sportos testalkatú. Valamiért fontosnak tartják,hogy ugyanolyan "egészséges" legyen a barátnőjük, mint ők.
Az én párom nem bírna elviselni husisabb lányt,neki egyszerűen nem jön be. Ugyanakkor több olyan fiút is ismerek aki a molettebb csajokra bukik. Szóval elég összetett ez a dolog. Ahány ember, annyi ízlés. (Bár az utóbbi időben sajnos a vasággyal 35 kilós lányok vannak előnyben.Nem mintha dagi lennék(68kg/184cm) de azért elgondolkozom azon, hogy néhány lány hogy tud járni azon a két szívószálon)
Én nem szeretem.
Főleg azért nem, mert ha egy lány úgy jellemzi magát hogy husis akkor az esetek többségében azt jelenti hogy irtó kövér 20+ kiló felesleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!