Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még itt olyan ember, aki...

Van még itt olyan ember, aki "bevonzza" a hangosan enyelgő párokat?

Figyelt kérdés

Tényleg idiótán hangzik, de sokszor úgy érzem, mintha ez lenne. Ezen a héten 4-5x álltak mellém párok a buszon, és cuppogtak hangosan. A vicces az, hogy még mondtam is kollégának ma, hogy na csak nehogy megint kifogjak valami húdeszerelmes párt. Erre a buszon nem mellém állt egy harmincas pár és cuppp cupp hahahha hihi te vagy az én légzsákom húú ne mond naaajujdegoni vagy, este fél 9-kor fáradtan valahogy nem jó ezt hallani, eleve allergiás vagyok a hangokra.

Látták, hogy mást is zavarnak erre még jobban rákezdtek.

Van párom, és például az nem zavar, ha összebújnak stb, Ez a cuppogás meg erőltetett édelgés, úgy érzem sokszor, hogy direkt alázni és zavarba hozni akarják a környezetükben lévő embereket. Fülhallgatóm van, de sokszor az sem használ, mert van, hogy szembe ülnek mondjuk a metrón, vonatkabinban, na az a halálom.

Más érez hasonlót? Valami jó taktika (oké tudom autó), én néha elkezdek vigyorogni magam elé, olyankor volt, hogy abbahagyták...

Köszi a válaszokat! :D

2017. máj. 26. 00:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem bólogatást vártam, de nem is kötekedést és te más kérdésnél ezt csinálod, indoklás nélkül kezdtél el itt is személyeskedni, eléggé felismerhető a stílusod.

Engem is támadtak már meg jó párszor, na és. Nem erről tettem fel kérdést. Leírtam miért zavar, de te csak jöttél a tipikus "frusztrált" biztosan, jaj ez az univerzális válasz, legalább valami kreatívabb sértegetést találnál ki. Kötekedni jöttél, aztán megsértődsz, hogy törlik a "válaszod". Ha ennyiből nem fogod fel, mi volt a baj a dologgal...bár úgysem fogod.

2017. máj. 26. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez a 61 %-os úgy hülye ahogy van! Ki kéne innen már végre tiltani!
2017. jún. 2. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem bólogatást vártál? Maga a kérdés arról szól, hogy önigazolást vársz és hozzád hasonló válaszolókat keresel. Mindenkit felpontoztál, aki helyeselt, csak engem nem. Legalább magaddal lehetnél őszinte.

A frusztrált dologgal eszem ágában sem volt senkit sértegetni. Szimplán szomorúan látom, hogy itthon mennyi embert zavar az is, ha valaki jól érzi magát vagy boldog. Furcsa, hogy Ausztriában, Németországban és Angliában sem nagyon találkoztam olyan emberekkel, akiket zavart a cuppogás, de itthon rengeteggel. Miért van az, hogy ott nyugodtabban és megértőbbek az emberek?

Nem kötekedni jöttem, hanem válaszolni. Attól, hogy valakinek más a véleménye, nem lesz kötekedő.

A válaszom törlésében pont az zavar, hogy egyáltalán nem ment szembe az oldal szabályzatával, ellenben pl. a #12-es válaszolóval.

2017. jún. 2. 02:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Viselkedeni nem tudó unintelligens fajta cuppog csak nyilvánosan. Miért nem szarsz az aszfalt közepére is?
2017. jún. 2. 02:19
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Bemásolnál valami tanulmányt, ami kifejti, hogy mi köze a nyilvános cuppogásnak az intelligenciához?
2017. jún. 2. 02:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Neked nem kell, mert önmagad karikatúrája vagy!
2017. jún. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!