Miért van az, hogy szinte minden drága vagy nagy autó volánja mögött egy nőt látok?
#21: "Kérdező, neked pedig jó szakmád van, ha szeretnél, lehet majd nagy autód."
Hát qrvára szeretnék, de egy hálózattelepítő és üzemeltető végzettséggel még a 350k kilométeres 607-esemet is alig tudom fenntartani, nemhogy egy nagy autót. Amúgy mióta számít jónak a szakmám? Csak azért kérdezem, mert alig keresek nettó 200-nál többet, de lehet én vagyok a lúzer.
Én már annak is örülnék, ha ezek a csodás hölgyek robotparkolós változatot vennének. Amikor az öt nyelven beszélő projektmanager muci próbál beparkolni a teherautónyi helyre 5. perce, miközben mögötte a sor a bejárat végig áll, nekem is eszembe jut, hogy de megtanítanám a kis okost kényszerfranciául.
HA NEM TUDOD KEZELNI A NAGY AUTÓT, NE VEDD MEG! Ezt nem tanították a managersuliban?
És közben a telefont nyomkodod.
Szánalmas,gratulálok.Taps-taps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!