Normális hogy apukám így viselkedik velem?
Apukám 5 éve ment ki németbe dolgozni hentesnek (amikor 9 voltam most 14 vagyok) és most hazaköltözött igazából tök ritkán láttam mert ritkán jött haza még karcsonykor se mindig és most hazaköltözött már 3 hónapja
és olyanokat szokott csinálni hogy pl elsátlok mellette akkor rácsap a fenekemre meg mond valami szerinte vicces dolgot de olyan is volt mr hogy megfogt a mellemet és mondta hogy jaj de kivirultál és hiába szóltam neki hog ne azt monda hogy ebben nincs semmi mert a lánya vagyok... hát meg mondom őszintén nekem ez nagyon fura meg igazbó nem is esik jól :S
igazából már azt se szeretem ha puszilgat meg megölelget jó tudom hogy z apám meg minden de igazából alig láttam az elmúlt 5 évben és ez nekem most így kicsit sok
Szerintetek csak túl reagálom? (néha megjegyzéseket is tesz rám "viccesen")
Edes draga aranyom kb minden honapban egyszer van egy ilyen pedo apukas kerdesed..ez tok gaz, es tuti kamu. Miert nem vallod be inkabb magadnak,hogy attol lesz niaragara vizeses a nuncisodnal ha idos bacsik apucika csapkodja a popsikadat meg hasonlok.
N
Hát ha velem csinálna ezt, egy idő után esküszöm hogy pofon csapnám.
Egy perverz, szexéhes ember. Ha szóltál neki, de még mindig csinálja, a helyedben én is szöknek anyukádnak, vagy akárki másnak.
14/L
Szólnék anyukádnak*.. bocsánat :D
#előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!