Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor érdemes szerintetek...

Mikor érdemes szerintetek feladni azt, amiért küzdesz?

Figyelt kérdés

Nem személyre gondolok, hanem arra, amikor valamit nagyon szeretnél elérni az életben. Hol van az a pont, amikor azt mondanád, hogy ennyi, kész, nincs értelme tovább csinálni? Hogy sosem fog menni, csak az idődet pazarlod, és inkább keresel egy új célt? Mi a saját határod? (például: "Ha másodjára se vesznek fel egyetemre, akkor nem próbálkozom többet.") Lehetséges egyáltalán feladni valamit szerintetek, vagy egész életedben nyomasztani fog, és időről időre eszedbe jut, hogy milyen kár, hogy nem voltál kitartóbb?

Csak vélemények, tapasztalatok érdekelnek a témával kapcsolatban, nem fogok vitába szállni senkivel, nem pontozok le senkit.

2017. máj. 22. 23:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Ez sztem emberfüggő, kinek mi a legfontosabb, ill. mi a kérdés.

Pl. teszem azt, ha énekes akarnék lenni, és már a 4. szakértő mondja azt, hogy rossz a hangom és ki is röhögtek már, én belátnám, hogy ez nem nekem való.

Én az írást hagytam abba hasonló okok miatt, mondjuk ott nem külső szemlélők mondták meg, hanem magam láttam be, hogy egyszerűen nincs azon a szinten az írásom, mint amire külső olvasóként én azt mondom, hogy jó, és amit én írok, hasonló írásokat nagyon max. 3 csillagra értékelnék az 5-ből, de inkább kevesebbre. Hobbiból néha még írok, de azt már feladtam, hogy belőlem profi író lesz.

Ill. felnőttkorban már a megélhetés is fontos. Egyszerűen mindig is színházban akartam dolgozni (ha nem íróként, ugye :D), szakirányú végzettségem is van, de annyira belterjes az egész, hogy egy olyan fél év álláskeresés után inkább más terület felé fordultam. Így legalább jól keresek és van pénzem színházba járni :). Néha eszembe jut, nem lett volna-e jobb, ha még várok egy kicsit.

2017. máj. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!