Csajok! Csak nekem van már teljesen elegem a pasikból?
Hát... sosem hisztiztem, hogy nem kellek senkinek, mert végülis mindíg volt valaki, bár most épp szingli vagyok, de most se teszem :D
Nem vagyok rosszindulatú (sőt, pont az ellenkezője), az önbizalmammal sincsenek gondok, sose csaltam meg senkit, pedíg alkalmam az lett volna, és hát agresszív... az picit vagyok, de nem viszem túlzásba (sose ütöttem meg, vagy ütnék meg nőt, és ordibálni se szoktam velük).
Nem állítom, hogy nincs normális lány, mert ismerek nemis egyet, csak valahogy sose őket találtam meg a kapcsolataimban. De ha összejönne, biztosan megbecsülném, és nem tenném amiket leírtál.
Ez lennék én. De elhiszem, hogy eddíg csak olyanokkal találkoztál amit leírtál, viszont akkor dumálnunk kéne :)
Chh megtanulok olvasni sírósfej emojik. Irigy vagy csak és fáj az igazság xD :).
Hahó, pont erről a szintről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!