Vekony sracok. Mentek a varosban es belétekkötnek. Mit tesztek?
Küzdősportolok.
Gondolj bele milyen ijesztő a kötekedőknek hogy arra számítanak hogy befosok, közben meg egy tized másodperc alatt "piff-puff!" kapott 6 ütést. Mentálisan eléggé megrémíti, persze ha nem kapott K.o.-t (általában kapnak)
Ha úgy komolyabb a dolog, akkor max 1x meglepetésszerűen megütném, remélhetőleg nem épp egy fekete öves és aztán futnék és reménykedek benne, hogy nem egy Usain Bolt veszett el benne :D
Alkatomból és önvédelmi ismeretemből kiindulva szerintem a leglogikusabb az a futás, szégyen vagy nem szégyen... rövidtávon szerencsére jó vagyok benne; csak nagyobb távokon lehetnek gondok :(
Szerencsére még komolyabbra egyik sem fordult, inkább továbbmentem. Legutóbb egy este volt, hazafelé menet egy jegyet akartak eladni nekem egy szórakozóhelyhez... nem kellett és kissé agresszívabban lépett fel. Szerencsére megúsztam néhány szidással(felőlem pedig szidhat akár 1 hónapig is a nap 24 órájában) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!