Mit lehet kezdeni azzal ha egy igaz hülye a lakótársam?
- hosszú haja van, egy hét alatt az egész lakásban tele van minden vele, nem tudom mennyire normális ez a féle hullás de nem szedi össze amikor centis hurkákban van összegabajodva a porcicákkal
- néha fürdik csak, talán egy héten kétszer-háromszor
- a szobájában szerintem ki se volt nyitva még az ablak, kétszer voltam bent és majdnem megfulladtam
- egész nap játszik, amikor mondta hogy van olyan ismerőse aki hetekig készül egy vizsgára, ő nem akar ilyen élettelen lenni
- csak csoszogva tud menni, a lépcsőn trappolva, az ajtókat csapkodja éjjel is mintha itt se lennék és egyfolytában ordibál a játék miatt, a telefonján ha írogat max hangerőn pittyeg, a billentyűzete is
- megbeszéltük hogy ki mit takarít a lakásban, a konyha asztal egy hónapja nem volt letörölve, vastagon áll rajta a kávézacc, cukor, és a maszat
- szemét kajákat vesz általában mert hogy nincs pénze, de egyéb felesleges hülyeségekre több ezret el tud költeni
en is laktam ilyennel. reggel mentem wc-re csikk a wc-be volt dobva belehugyozva nem volt lehuzva majd megfulladtam.
reggel fogmosas: o mar telekopokodte a csapot a fogkremevel amit persze nem torolt le rendesen, neha meg kajamaradek is volt benne.
azt javaslom koltozz ahogy tudsz, vagy ha olyan helyzetbe vagy, akkor te kuldd el ot
"- szemét kajákat vesz általában mert hogy nincs pénze, de egyéb felesleges hülyeségekre több ezret el tud költeni"
Ennek kivételével ami nem tartozik rád.... Én azt mondom, hogy vágdd pofán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!