Ha valaki "gyerekes", azt miért nehezményezik az emberek?
Szerintem ezek a csajok hulla értéktelenek........... Nem értem miért fáj az neked, ha a paraszt mellett parasztok vannak. Paraszthoz paraszt való oszt' csókolom. Örülj neki, hogy kiderült melyik ilyen..
Az nem igaz, hogy minden csajt meg lehet vezetni... Engem pl. nem. Egy ember kinézete is rengeteget, de tényleg nagyon sokat elárul.
Tetovált-e, gyúrós-e, stb., stb.
Én ezekkel NEM!!!
Undor és hányinger.
Mert hülye beszűkült,megszürkült emberek lettek sajnos.
Akkor én is gyerekes vagyok,mert gyerekként is szerettem festeni meg most is 30 évesen,nőként.Igaz most már pénzt is szerzek általa,de nem azért csinálom,ez csak ráadás.Akkor a legjobb,amikor semmi elvárást nem támasztok magammal szembe,csak úgy örömből alkotok,ellazultan ahogy gyerekkoromban festettem.Csak sajnos ezt nem mindig sikerül elérnem.Pedig ez örömet okoz.Inkább legyél ilyen,mint pl:drog vagy alkoholfüggő.Sajnos úgy látom ezek az emberek a 2-t egy kalap alá veszik.
Talán nőkre ez a gondolkodás jobban jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!