Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tisztelnek a beoszto...

Miért nem tisztelnek a beosztottjaim?

Figyelt kérdés
Nem rég lettem középvezető, egy teljes részleget én irányítok, 12 ember tartozik alám és csak nekem felelősséggel. Amit észrevettem egy hónapja az az, hogy ha belépek a közös helyiségbe, elhalkul a beszélgetés. "Beilleszkedni" hiába próbáltam, a kedvesség sajnos nem vezet semmire, a szemembe mosolyognak, a hátam mögött összesúgnak. Már azt is kezdik, hogy visszaszólogatnak, ha nem tetszik nekik valami (és ez egyre több dolognál így van). A felettesem azt mondta, ha elkanászodnának, nyugodtan hívjam be egyiket másikat és beszélgessek el vele, amit megtettem, de az ellenséges légkör ezután csak fokozódott. Mit kellene tennem, vonjak le a bérükből? Nem tudom, mire fel nagyképűek, a szakmám több területéhez is értek, és papírom is van róla. Értelmes tanácsot a környezetemből nem nagyon kapok sajnos, és új vagyok ebben a pozícióban. Hasonló szinten lévő emberek véleménye érdekelne. Köszönöm. 26/N
2017. máj. 19. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell hogy tiszteljenek ,nem kell hogy szeressenek. Sőt az a jó ha nem szeretnek hanem inkább tartanak tőled. Visszaszólogatást ne tűrd el ,oszd ki az adott egyént és helyezz kilátásba szankciókat. Tegyék a dolgukat, ennyi a feladat. Ha ezt nem teszik akkor lássák hogy nem üresen levegőbe beszélsz ,jöhetnek a szankciók,levonás ,fegyelmi ,elbocsátás.
2017. máj. 19. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Hasonló helyzetben tekintettem már magamra segítőként, érdekképviseletként és inspiráló erőként egyszerre, és tűzbe tehettük egymásért a kezünket a csapattal. Semmi többről nem szól ez.
2017. máj. 19. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Nem ártana tisztáznod magadban azt, h mit is akarsz elérni avval, h a vezetői megbízatást elvállaltad. Sőt, talán evvel kéne kezdeni.

Van itt egy kis segítség a problémádat illetően: a vezetés tanulható. Nem, nem születik mindenki vezetőnek, és nem lesz senki a papírjaitól tiszteletre méltó. És természetesen nem kell minden szükséges minden magyarországi középvezetőnek senior coach-csá válnia. Mindazonáltal ha zavarnak a beosztottjaid jelenlegi megnyilvánulásai, fejlődj, h megszűnjenek.

Az interjú alanyának vannak hasznos javaslatai:

[link]

A tizenegyes hozzászólónak tökéletesen igaza van a módszereit illetően, ha el akarja idegeníteni magát a beosztottjaitól, ha a stílusával ártani akar a saját cégének, ha el akarja üldözni a munkavállalókat, és ha a konkurenciának dolgozik. De csak akkor. Kipróbálod a tanácsai követését? Biztos, h oda akarsz jutni, ahova a tanácsai visznek?

Üdv és jó tanulást!

Ԙ

2017. máj. 19. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:
34%

13-as az ilyen mondvacsinált coach-ok (már nevetséges az elnevezése is)ártanak a cégeknek .Persze saját maguknak nem,mert elhitetik a világ együgyű részével, hogy rettentő fontos munkájuk van és a dolgozó tutujgatása eredményhez vezet. Nem vezet kb sehová csak legyengíti a vezetés hitelét.

Aki nem képes követni az utasításokat ,susmusol, kavarja a fekáliát a vezető utasításai ellen nyíltan tesz ,annak kint a helye.Menjen a konkurenciához ,ahol majd a semmitevésért pátyolgatni fogják. 10 -en állnak helyette sorban a kapunál,mert a pénzt megkapják tisztességgel, ha tisztességgel elfogadják a játékszabályokat. Mivel vezető vagyok és a cég ahol dolgozom egyre jobb eredményeket produkál évről évre, állíthatom hogy ez a módszer ami működik.

Persze mi piacról élünk, nem egymással bratyizó cégecskék hálózatában tologatjuk a pénzt ide-oda lehúzva néhány dinoszaurusz multit akinek mit se számít egy-két milliárd ,mint a szúnyogok mikor szívják a vért . Na ilyen cégek vígan elvannak a kócsócskákkal meg a heti "csapatépítő tréningnek "nevezett behányós dedós seggrepacsi partykkal ,miközben mindenki vakarja amije van neki munkaidőben.

2017. máj. 20. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!