Csak én gondolom azt, hogy egy csaj arcának szépségét szinte csak az orra és az állcsontja határozza meg?
Szerintem bitosan jó anyagi helyzetben lehetsz, ha ilyen magas költségű igényeid vannak. De akkor figyelj csak! Jótékonykodj. Minden nőnek adj legalább 600e-t, hogy átszabathassa az orrát. Gondolom neked is van ennyi felesleges pénzed mondjuk egy esetleges péniszműtétre vagy fülműtétre, mert mondjuk én sok lapátfülű srácot látok a gúnyolódók táborában, és az pedig nekem nem tetszik.
Add a zsét, aztán te is műtess meg magadon valamit. Deal?
A férfiak általában az összképet nézik, azon belül is (ha már külsőségekről van szó) inkább a nő alakját, megjelenését.
Erről még nem hallottam, hogy valaki azért lemondana egy valóban vonzó nőről, mert "csúnya" az orra.
Ez körülbelül olyan mértékű kategorizálás, mintha a nők azt mondanák, hogy csak a természetes szőke férfiakat szeretik, kék szemmel. Vannak ilyen férfiak, és vannak általad említett nők is, de valljuk be, nem ez a jellemző.
Nagyobb hangsúlyt kellene fektetned a belső értékekre.
"ha ránézek egy csajra "
Ezután azt hiszem nekem kell elnézést kérnem a korábbiakért, mert ebben igazad van, ha egy csajra nézel rá, lehet, hogy ez döntő mérce, de ha egy nőre, nem az orra lesz meghatározó.
(erős megjegyzés volt, hogy orr alapján csúnyák közé sorolsz valakit, tudniillik a nők többsége elégedetlen az orrával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!